40 12
發新話題

另類球局.......世外高人

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-31 18:08 發表
同埋左右手對左右手 (雙打, 自己做兩個角色)
I want to challenge you ar...I play right handed and you play left handed...for one can of coke la....

引用:
原帖由 james007 於 31-3-2008 18:28 發表
I have played with my shoe before   
打完之後隻手係咪洗左兩個禮拜呢

引用:
原帖由 james007 於 31-3-2008 18:29 發表

I want to challenge you ar...I play right handed and you play left handed...for one can of coke la....
kill 你

俾壇主知道 ban 左我兩個~~~

私底下搞

引用:
原帖由 44_66 於 31-3-2008 18:30 發表

又呃戲水飲
尖屎好好客架

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-31 18:27 發表

爭我兩罐, 到時同你 share & cheer
一罐溫馨 d  

引用:
原帖由 瑤瑤 於 31-3-2008 18:35 發表

一罐溫馨 d  
好呀, 又甜啲

引用:
原帖由 44_66 於 31-3-2008 18:36 發表

really   , 喎又飲
無你份

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-31 18:21 發表

昅下呢個 :http://tw.youtube.com/watch?v=JvXqJGCUC1s
下次等飛機可以一試

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-31 13:54 發表
昨天同小狗到旺角太平道取回狗牌,走既時候經過公廁,發覺有班人打波
他們的對賽形式,真系五花百門
1). 有單人對雙人賽
2). 有膠皮板對白板
3). 電話對電話 ( 即系用電話代替球拍 )
4). 球拍對電話
5). 球拍對蒸 ...
在花墟後面?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-31 18:07 發表
我以前成日打乒羽球..用乒乓球板打羽毛球
我用羽毛球板打乒乓球,都好得意

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-4-8 22:13 發表

我用坂oldcake打  tt
咩野板?

話,打波打到無野好玩呀,人地見到以為弱智比賽o.o

李x潔見過佢係通州街教波

我試過手冊打手冊(兩間唔同學校^^)
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

40 12
發新話題
最近訪問的版塊