發新話題

圖片+賽果2011【雅各月賽7】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
引用:
原帖由 carfielddog 於 2011-7-9 11:55 發表

曲奇餅連省港騎乒都砌低左 !女子讓分制度係唔係存在好大漏洞
茄菲,我們是申士,讓得起,輸得起;下次再努力。

反而我忘記了小童應該受讓,王子唔好意思!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-7-9 13:01 發表

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-7-9 12:16 發表

茄菲,我們是申士,讓得起,輸得起;下次再努力。

引用:

我十一二歲先學人打波,小王子七歲已經甘勁,厲害
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

Thx your sharing

真係打得好開心ar..   希望下次再你地打過la..
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

恭喜!

大眼仔兄下次同認認真真番場
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

引用:
多謝你,小王子有得同你們玩已十分開心,
從第一日報名已知無得打 ,但能夠讓他認知他的不足
得到經驗是無價的
所有與小王子打波的人都是他的好師父,
多謝貴會,
萬分感謝,無言以報
允心的

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-9 13:16 發表

我十一二歲先學人打波,小王子七歲已經甘勁,厲害
允心多謝省港騎乒
小王子第一次見你,感覺你好好人,
下次有時間教吓小王子吧,
他好想跟你學習拉弧團呢,

恭喜各位得獎者!

引用:
原帖由 王子 於 2011-7-9 20:25 發表

允心多謝省港騎乒
小王子第一次見你,感覺你好好人,
下次有時間教吓小王子吧,
他好想跟你學習拉弧團呢,
好啊!教佢拉爆人
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

引用:
原帖由 F1Hunter 於 2011-7-9 19:34 發表
大眼仔兄下次同認認真真番場

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-9 12:15 發表

比曲奇塊 粒粒 反轉 邪死左!好飄
騎乒對著女仕好gentleman啊,對著我,一路話我瑰膠邪,但板板比佢衝爆,好吾公平啊,
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-7-10 11:12 發表

騎乒對著女仕好gentleman啊,對著我,一路話我瑰膠邪,但板板比佢衝爆,好吾公平啊,
女仔要讓兩分,你唔駛讓! D心態唔同,打粒仔求穩會輸;對你寧可衝失,都唔想比你拍爆

寧可衝失,都唔想被拍爆
tigerone is the strongest

恭喜 亞軍dior ,多謝你著住天水圍球會的波衫打比賽。

發新話題
最近訪問的版塊