發新話題

[砌版討論] 細路/初學者砌板

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

回復 19# 的帖子

灣仔咁遠呀..... .

引用:
原帖由 davidwu3a 於 2011-7-21 11:47 發表
灣仔咁遠呀..... .
地鐵唔出,幾蚊搞掂。

係呀,地鐵唔出,真係幾蚊搞掂
我都係新手果時買既,塊mc-2
仿黑水晶
好打(睇打法)

引用:
原帖由 eddieho 於 2011-7-21 08:14 發表

樓主玩2手先都ok wor!小朋友打得有水準時,再買塊令野都不遲la!
55,係架,新手真係打好d先買塊令野,加上我塊野冇傷.....

回復 24# 的帖子

你幾時得閒呀@_@''?!

回復 24# 的帖子

住係深水埗.真係幾蚊搞掂??記得去灣仔個次都係1個月前.唔記得左點去tim-3-

Davidwu3a, 你想要果快 銀河MC2 係 橫板 定 直板 丫??
Zkyhxye, 你手上想賣果快 銀河MC2 係 橫板 定 直板 丫??

我怕你地出左來先發現唔會洒, 所以你地自己講清楚d先~~~~~

< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

回復 27# 的帖子

橫板丫

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-21 13:34 發表
Davidwu3a, 你想要果快 銀河MC2 係 橫板 定 直板 丫??
Zkyhxye, 你手上想賣果快 銀河MC2 係 橫板 定 直板 丫??

我怕你地出左來先發現唔會洒, 所以你地自己講清楚d先~~~~~
yes
一陣幾蚊都晒埋!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 davidwu3a 於 2011-7-21 13:34 發表
住係深水埗.真係幾蚊搞掂??記得去灣仔個次都係1個月前.唔記得左點去tim-3-
佢意思係叫你唔好出閘, 再坐返地鐡返深水埗, 即係深水埗入, 深水埗出
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

記得交換定雙方電話...同埋帶手提電話,以便同賣方聯絡...

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-7-21 13:34 發表

<-->
.

哈哈哈!好似在此教人易手買賣的方法!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

佢意思係叫你唔好出閘, 再坐返地鐡返深水埗, 即係深水埗入, 深水埗出都係2-3蚊
係灣仔唔好出閘呀xd
我pm左你
我果塊係橫板黎架
冇傷添

樓主如果真係買到二手MC2,就有充足金錢買膠了!($500筆直).

引用:
原帖由 eddieho 於 2011-7-21 17:02 發表
樓主如果真係買到二手MC2,就有充足金錢買膠了!($500筆直).
55,塊板都係60,姐係仲有440買膠

引用:
原帖由 Zkyhxye 於 2011-7-21 17:05 發表

55,塊板都係60,姐係仲有440買膠
敢就可以正手Andro Hexer wooo!!!超轉丫!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

回復 38# 的帖子

玩住狂飆先啦,hexer好快下架,唔啱新手
反手用好d都ok,例如donic copper x1 turbo

引用:
原帖由 Zkyhxye 於 2011-7-22 05:11 發表
玩住狂飆先啦,hexer好快下架,唔啱新手
反手用好d都ok,例如donic copper x1 turbo
正手neo狂3,反手ROXON 500 Pro,平d就用 neo天2或 cj8000.

回復 39# 的帖子

MC-2放的嗎?我12:30就去灣仔MTR了THX!!!

發新話題
最近訪問的版塊