發新話題

小弟有問題想向大家請教下!

小弟有問題想向大家請教下!

我報左乒總丁組團體錦標賽........我想問下大家會唔會測試球板呀?請大家俾D意見我..多謝!

Yes

我估會check
因上次"某"組單打都check
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-7-22 13:16 發表
我估會check
因上次"某"組單打都check
但我聽聞(友人講話)喺蒲崗村道打男戊,女丁都冇check喎!

可能遲多兩圈先check
wlwlwl

上次"某"亞都係決賽先被check....
wlwlwl

check 左穩陣d

最好預先驗板,否則抽中驗板不合格便繁了。

會check

多謝各位資料提供,我到時會更換呀。

小閒小朋友,請聽老師話 換左塊拍
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-24 23:06 發表
小閒小朋友, 唔好成日唸住幸運過關, 要確保可Pass為上策!   (個人意見)
多謝提點。仲有呀我第一次有人稱呼我做小朋友,真係多謝你。

引用:
原帖由 天樂 於 2011-7-24 23:21 發表
小閒小朋友,請聽老師話 換左塊拍
其實我仲有一塊032未用過,本想留為記念,看來今次打丁團要用呀。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-24 23:26 發表

你話你自己係小弟
5通叫自己做老童咩。仲有呀你咁得閒就念下點樣重新la,5好飯我

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-24 23:37 發表
其實我仲有一塊032未用過,本想留為記念,看來今次打丁團要用呀。
開塊新032,真係會好唔捨得

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

有時擺放板既地方都會影響過機

發新話題
最近訪問的版塊