發新話題

忘掉所有, 方可重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 22:08 發表
一覺醒再沈睡
你去長訓啦! 你食佐藥都真係好正常 快取d見番個正常和有斗至正常人啦! 我唔比你再重生 我好番曬我會找你比試嫁! 大家一齊落去地獄玩吓啦! ------->雪重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-26 22:08 發表
一覺醒再沈睡
永不醒?? =死!?

引用:
原帖由 chwill 於 2011-7-26 17:39 發表

講咗我想講嗰句添...

不過, 要吹返上極北或極南之地先可以再變雪喎, 放落雪櫃變冰鮮啦!
唔使去極北
升天到高空
低壓低溫都可以

雪重生
前題是夠變態同升天

雪兄,
昨天日至夜稍忙,上床經己是兩點過半....
火鳳凰的經歷,起碼要具備兩個條件:
1. 要能在洪洪烈火的熬練中不死,
2.  要有能重生的生命和機遇.

我喜歡你的網名, 雪和火都有淨鍊的意味, 真好.
我愛雪, 快雪之後, 樂得白茫茫一片真乾淨!
很希望在雅各能和你相識相聚.

Otto
主是我牧人, 我是主小羊

雪兄,你快d去雅各啦,你得救啦!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-7-26 16:37 發表

恭喜雪重生兄練成多重影分身術,現在我也不知道誰是你的真身!
<-->
.

回復 1# 的帖子

雪兄,受到你強大的感染力影响,我己忘掉你是誰,最近兩戰之敗,亦冇晒感覺,下次見面實冲爆"汝".

引用:
原帖由 GARIC 於 2011-7-27 11:47 發表
雪兄,受到你強大的感染力影响,我己忘掉你是誰,最近兩戰之敗,亦冇晒感覺,下次見面實冲爆"汝".
唔好同我爭.......我都要報一敗之肉......

雪約要重生,別無它選!只得一法>>>>>>>>( 用童尿射、還要是小童的尿 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-7-27 12:18 發表

一言為定!
今生無悔 如果你隻野下次再錦"灰"又再講"重生",我就用乒乓波打到"魂飛魄散""永不超生""無得再重生"al 用番之前個名啦 我like果個有氣世"大名寶號" ------->雪重生一定要記得食藥呀! 唔係又再哈哈...哈哈

發新話題