發新話題

FULL - 調景嶺8月13日(星期六) 12 noon - 2 pm

FULL - 調景嶺8月13日(星期六) 12 noon - 2 pm

Book 唔到 early birds 早場啦...下周六打晏些少,大家有冇興趣呀?
調景嶺乒乓8月13日(星期六) 12  noon - 2 pm 1枱2鐘
【人數】2人起...不多於4人
【費用】15元
【打法】2人以上者,或搓波,或計分。計分的話,不設長皇,贏一圈的自動禪讓。
【備註】球局開始前15分鐘在調景嶺地鐵站B出口等,敬希準時。
    參加者請自備球拍。首次參加者必須 PM 留電話本人。

Player 名單:
1) Riccardo
2) Kanlok
3) Albert
4) PingPongLeung
Full左
(由於有quota關係,我每日只可以 book 2 hours... 向隅既朋友...排住隊先...總有機會打既 )

候補名單:

1) Ken
2)乒乓新手

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-8-8 22:33

join

Welcome Kanlok
麻煩你PM 留個電話畀我好嗎?

Welcome Albert

今果星期六應該黎到,我join~

Welcome PPLeung.

我要候補......

好。候補名單有你。

嘩!!!今次o甘搶手的

都會駅好近呀...有機會嚟玩下...
不過今次滿左...放你入候補啦...有位PM通知你.
引用:
原帖由 乒乓新手 於 2011/8/9 00:13 發表
係會所打定係點?因為我個日係親戚到過夜,住都會駅

對不起...球局已 full...
候補係指有人退出時可以補上.
你係候補第二,即是若有第二個人退出,就會輪到你啦.
引用:
原帖由 乒乓新手 於 2011/8/9 11:44 發表
錦候補即係有無得打?= =

請注意
請注意
Kanlok 球友 請注意...
由於你留給我的電話差一個字,
因此若要與你聯絡便聯絡不上了...
但唔緊要...你準時到調景嶺MTR便可以了.
See ya

發新話題