28 12
發新話題

重生之路

重生之路

雞場??

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-8-8 00:11 發表
雞場??
唔係卦
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

我5相信你無去過合法x場,

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-8 00:52 發表

去過!  不過唔識同矛興趣買呢味? 真係屎女屠生  都係矛第二次巧
未當娛樂下,

引用:
原帖由 占jim 於 2011-8-8 12:07 發表
雖然在下見識廣博, 經驗豐富, 食鹽都多過人地食米; 不過, 見到核突之處, 在下都要扯白旗 !  
係!  至從我六歲去過後,嚡! 死人都會再去!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-8-8 12:24 發表

貢我派我個FD重生兄個FD, 小閒出戰
你死啦! 搵小閒哥笨 哈哈.....哈哈(喂!快取d)

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-8-8 12:24 發表

貢我派我個FD重生兄個FD, 小閒出戰
好提意喎.......先爆占sir後探聰聰小朋友

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-8 12:39 發表

叫小閒陪你
咁都好! 係男人! 大家一齊去呀! ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-8-8 12:48 發表

咁都好! 係男人! 大家一齊去呀! ar~ar~
唔駛la!上個星期六重生兄俾四大高手圍攻.....結果俾人打倒碌   出歌街甘濟

28 12
發新話題