發新話題

盡數清風之八大惡行 "明丙篇"

盡數清風之八大惡行 "明丙篇"

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-30 21:59 發表
1. 無故狂酷
2. 以大動作騙人騙己
3. 三日唔埋要生要死
4. 吹水多個打波
5. 打波後又要吃宵夜,吃到窮, 愈打愈肥
6. 為人瘋瘋癲癲, 亂up嘢
7. 成日打波都冇進步, 激死人
8. 只得一招, 殺童無悔, 冇新意
...
真係分唔清你係講笑定係認真

重生仔!你種有出頭天,不過5知等到何時。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-30 21:59 發表
1. 無故狂酷
2. 以大動作騙人騙己
3. 三日唔埋要生要死
4. 吹水多個打波
5. 打波後又要吃宵夜,吃到窮, 愈打愈肥
6. 為人瘋瘋癲癲, 亂up嘢
7. 成日打波都冇進步, 激死人
8. 只得一招, 殺童無悔, 冇新意
...
你點會冇朋友姐,至少環有何姑娘同我。仲有呀記得我們星期六的約會呀。

who?

Who
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-30 19:36 發表

三杯酒剛喝下去, 我已畢醉, 就讓清風吹去!
白髮已蒼蒼, 誰人會回望, 風一再唏噓, 但某天定會重聚, 讓我可再停下來!
又要插歌了

引用:
原帖由 卓朗 於 2011-8-30 23:13 發表
Who
他話更自己,此人是癲人”雪重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-30 19:49 發表

插你
爆唔到汝枱, 爆汝 左右耳

引用:
原帖由 小閒 於 2011-8-30 22:47 發表
你點會冇朋友姐,至少環有何姑娘同我。仲有呀記得我們星期六的約會呀。
仲有我

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-8-30 23:37 發表

爆唔到汝枱, 爆汝 左右耳
4NLTmW-Ij54
爆汝

發新話題