發新話題

祝賀閃人兄得到劍豪名劍功力大增~~

祝賀閃人兄得到劍豪名劍功力大增~~

由道場的木劍(Yasaka Classic), 戰場的大刀(Korbel SK7), 到現在劍豪名劍(水谷準), 攻擊力大進!!!!

快快去細細品味下一個目標, 如魚腸劍, 干將, 莫邪, 草薙劍, 村正, 等等, 做福各位波友
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

congratulations.
Bty innerforce 兩面反膠

我這星期天天練習,明天又練習全日,得到師傅教導
同時多謝好朋友割愛讓出(水谷準)
攻力進步小小,付出努力,汗水沒有白費
您橫板技術都好有進步,大家努力加油

~超級榮譽~

下一個目標TIMO  BOLL ,乒場上關刀

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-4 01:14 發表
下一個目標TIMO  BOLL ,乒場上關刀
好!!! 關雲長 的 青龍偃月刀!!!! 那下次張飛 的 八尺蛇矛!!!! go go go!!!!!
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-4 01:17 AM 發表

好!!! 關雲長 的 青龍偃月刀!!!! 那下次張飛 的 八尺蛇矛!!!! go go go!!!!!
(水谷準)這支劍豪名劍,配上我正手反手快衝,有粒仔速度,果然名不虛傳

~超級榮譽~

引用:
原帖由 hkjc 於 2011-9-4 02:23 發表
垃圾球員.垃圾
技術
深化仇恨, 對人對事, 有何益處?

我也知道你為了cctvb的事而出手, 而我私低下也分析過給他們聽, 而結果如何, 都是他們之間的私人事.

是否要將私人事件公開地高調地如此針鋒相對呢? 如閃人於上次在論壇中公開地發表自己的感受, 而令你感到不快的話, 作為閃人的朋友, 我對你說聲 "對不起".

希望你也平息你心中的不快

Alan
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 hkjc 於 2011-9-4 02:23 發表
垃圾球員.垃圾
技術
請不要人身攻擊,多謝合作!(管理處示)
屎波怪

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-4 02:56 AM 發表

我也知道你為了cctvb的事而出手, 而我私低下也分析過給他們聽, 而結果如何, 都是他們之間的私人事.

是否要將私人事件公開地高調地如此針鋒相對呢? 如閃人於上次在論壇中公開 ...
他是''王子""有什麼人這深夜時間專回我貼,心裡有數

~超級榮譽~

心平氣和 大家開心 身心建康

引用:
原帖由 kensze 於 2011-9-4 09:08 AM 發表
心平氣和 大家開心 身心建康
吹水區只是大家開心 認真輸了

快樂人生,快樂乒乓

~超級榮譽~

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-4 02:56 AM 發表

是否要將私人事件公開地高調地如此針鋒相對呢? 如閃人於上次在論壇中公開 ...
我說過,沒有誰對誰錯,觀點與角度問題
沒有永遠敵人,只有永遠朋友
貼內留一線,乒場好相見
工作都有好大壓力,放鬆點吧

~超級榮譽~

引用:
原帖由 ncc321 於 2011-9-4 10:09 發表

你說得對,水谷準人是垃圾連塊板更垃圾      
真係!!!! 閃人兄, 快d二手放番出來!!!!

之後轉呢快 Photino

或者係 Innerforce ALC

如果都係唔得, 就下我 買快 Rutis吧!!!
< -- 新手中的低手

回復alanchan 的帖子

又有新野,打熟水谷準先
一步一步嚟,一定有朋友割愛讓比我

肉痛d買塊新既

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-4 10:37 發表
又有新野,打熟水谷準先
一步一步嚟,一定有朋友割愛讓比我

肉痛d買塊新既
原來呢d都吸引唔到你!!!!不如!!!!

TIBHAR Stratus CB

評測都有啊~~
http://www.yaosir.com/show_news.asp?id=117

< -- 新手中的低手

回復alanchan 的帖子

都係水谷準好,適合我,沒有拖泥帶水感覺
控制ok,前速快後速轉,線路長,

~超級榮譽~

燒啦燒啦!!!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

弓起。。。
<-->
.

水谷控制不错 但速度一般
Bty innerforce 兩面反膠

發新話題