28 12
發新話題

[泓景(保安道)球局] 10月7日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

[泓景(保安道)球局] 10月7日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

[泓景(保安道)球局]--10月7日 (星期五)--7:00pm-10:00pm
7:00- 8:00 pm  ---  Table 1, Table 2, Table 3,  Table 5, Table 6
8:00- 9:00 pm  ---   Table 1,Table 2, Table 3, Table 4, Table 5, Table 6
9:00- 10:00 pm  ---  Table 1,Table 2, Table 3, Table 4, Table 5, Table 6

地點: 保安道體育館

參加者
1.  Jcclee
2.  playtt
3.  Kei
4.  Ceci
5.  周生
6.  John
7.  Sunnyfung1
8.  傑仔
9.  lwy7383
10. Wah
11. Mos-leung
12. Tat
13. TYYT
14. Pulitea
15. Alan123
16. R_T
17. Bigeyexo
18. alan_lokwunlun
19. BDH
20. peterlkc
21.

join!!!!!!!

引用:
原帖由 Tat^_^ 於 2011-10-1 21:46 發表
join!!!!!!!
達仔 : 記得帶齊野來 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-10-1 22:07 發表

達仔 : 記得帶齊野來 !
ok,冇問題,我記得你仲差我$50 kakakak

TYYT + Pulitea + Alan123 .... join !!! TKS !!!

join with thxxxxxx

Welcome^^

引用:
原帖由 r_t 於 2011-10-2 01:32 發表
join with thxxxxxx
上個星期五食完飯之後, 我們見到附近新開左一間賣單車的店舖 Wor~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

吾好咁毒好喎,士頭婆>_<>_<

May I join?

Of course!!
Your name has been added.
By the way, can you send your number to me or Ceci via pm?

引用:
原帖由 Ceci 於 2011-10-2 10:51 發表

上個星期五食完飯之後, 我們見到附近新開左一間賣單車的店舖 Wor~~~
Ceci ,

咁泓景會唔會攪下單車活動呀??

棗棗~
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

引用:
原帖由 蜜棗棗 於 2011-10-3 10:58 發表

Ceci ,

咁泓景會唔會攪下單車活動呀??liness" />

棗棗~
妳係咪會Join 先....^^

ceci ,
如果就到時間實join~
哈哈~~不過到時唔好話我慢~~
因為好耐無踩過啦~
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

引用:
原帖由 蜜棗棗 於 2011-10-3 11:25 發表
ceci ,
如果就到時間實join~
哈哈~~不過到時唔好話我慢~~
因為好耐無踩過啦~
jojo,我坐你架車,因該唔會overload.^^.

好, 攪咁專業的單車活動, 等我請教下r_t 先~~~

引用:
原帖由 bigeyexo 於 2011-10-3 01:48 發表
May I join?
hahaha, see you there~

引用:
原帖由 Ceci 於 2011-10-3 13:39 發表
好, 攪咁專業的單車活動, 等我請教下r_t 先~~~

引用:
原帖由 cococheung 於 2011-10-3 12:24 發表

jojo,我坐你架車,因該唔會overload.^^.
Coco ,

如果係....你搵到搵個帥哥載你咁會好d 啦~
更何況我都唔識載人既~
本人已經車都唔快 , 負重後可能更慢呀!~
為免發生意外, 你都係搵d靚仔車你啦∼

引用:
原帖由 蜜棗棗 於 2011-10-4 09:59 發表

Coco ,

如果係....你搵到搵個帥哥載你咁會好d 啦~
更何況我都唔識載人既~
本人已經車都唔快 , 負重後可能更慢呀!~
為免發生意外, 你都係搵d靚仔車你啦∼
Miss jojo,
如果覺得踩單車唔快,可以找位靓仔哥哥帮吓你嘛,我都係walking on foot 算啦^^.
Coco

28 12
發新話題