發新話題

[泓景(保安道)球局] 10月7日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

引用:
原帖由 Ceci 於 2011-10-2 10:51 發表

上個星期五食完飯之後, 我們見到附近新開左一間賣單車的店舖 Wor~~~
Ceci ,

咁泓景會唔會攪下單車活動呀??

棗棗~
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

ceci ,
如果就到時間實join~
哈哈~~不過到時唔好話我慢~~
因為好耐無踩過啦~
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

引用:
原帖由 cococheung 於 2011-10-3 12:24 發表

jojo,我坐你架車,因該唔會overload.^^.
Coco ,

如果係....你搵到搵個帥哥載你咁會好d 啦~
更何況我都唔識載人既~
本人已經車都唔快 , 負重後可能更慢呀!~
為免發生意外, 你都係搵d靚仔車你啦∼

發新話題