發新話題

圖片花絮【雅各-南區友誼賽】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
good!

南區球會個場,差唔多係全港球會最正既場
(有ycfu d靚相為証)
琴晚,兩隊都係我老友+死黨,玩得特別盡情開心
南區之花重係咁索,金毛重係咁茅,蔡頭進步左好多開始難打啦
南區又多左個好難打既生膠danny

tigerone is the strongest

Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 mao 於 2011-10-8 02:49 發表
YCFU 的相 月來月靚
貓哥又笑人
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 黃大文 於 2011-10-8 09:23 發表
y師傅,南區都算係你主場喎,點會咁易比人打殘呀?
主要係自己屎波,去我屋企打都係輸。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-8 09:32 發表
fu生, 呢d相影得超得. 早知我都黎襯熱鬧搏上下鏡啦.

特別係十萬轉, 平時邊有咁靚仔嫁
見識唔防守王同飛碟王係小弟冇福

南區之花重係咁索, 真係好得嫁....
金毛重係咁茅, 講得好呀, 十個讚.......

回復 27# 的帖子

無計, 因為我太屎波, 已被逐出南球會啦

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-10-8 10:51 發表

貓哥又笑人
Totally agree
"YCFU 的相 月來月靚"

very good

係我地要多謝ycfu帶同雅各球會光臨指導就真啦 !
ycfu 果部'玩具'真係正, 搞到我都心郁郁想換機   仲有, ycfu讓賽+小弟付碌先險勝, 擺明比番兩分(真係嬴得兩分)薄面等小弟唔好係主場失威

gillian同小魔女越來越進步, 尤其gillian 三場單打全勝, 仲要嬴其中兩個男球手, 難打難打!!
南區兩小花當然係索盡全場啦, 但係我地其實仲有一個無上鏡係背後做監場既一樣索!

金毛茅柴就冠絕南區啦, 早已習慣了

小弟不嬲都覺得自己幾靚仔架, 不過尋日場上所有南區+雅各既人都靚仔過我咁解唶!
如果防手王係度?我連 出鏡既機會都無呀!!    , 仲有, 我要澄清, 係防兄嫌我屎波, 所以邀請左佢數百次返來, 等我有機會為下佢執波佢都唔肯, 我地從來都無逐佢出球會呀~!!!  

我又post 相 - ycfu (D3s + 小黑六) vs 十萬轉 (Olympus mu5010)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

走寶, 冇左一個禁開心既晚上

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-10-8 14:08 發表
同十萬轉打波機會難逢,食完上旋食下旋,食完先知乜野旋,好好玩的

c8.......

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-10-8 14:23 發表

同十萬轉打波機會難逢,食完上旋食下旋,食完先知乜野旋,好好玩的

c8.......
又笑我啦, 點會機會難逢, 我地逢星期五8-11PM都打波, 歡迎你地隨時來參加啦!  

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-10-8 14:08 發表
c8,唔使唔開心
有機會我地會再約戰南區球會
tigerone is the strongest

回復 32# 的帖子

十萬哥!我嫌自己屎冇面見兄弟,同被逐冇分別啫

抗議Y師傅又post d 咁靚既相出黎,毒害波友們既荷包!!!

個場好正。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

發新話題
最近訪問的版塊