發新話題

[泓景(保安道)球局] 12月23日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

Join,thanks.

Lake係吾係帶來的車友來打波^^.

引用:
原帖由 kei 於 2011-12-17 23:40 發表
Coco, 你真不該, 在我們不出席的時候才join球局!!!!!
anyway, 今次歡迎你,
但下次一定補番同我地打wor
Sorry,Kei sir,我沒有留意到你們缺席哦,祝kei sir,kei太有一個開心愉快的假期:)。
請下次賜教^^.

引用:
原帖由 lwy7383 於 2011-12-19 12:01 發表
Kei & Ceci,

玩得開心D,最緊要掛住我哋D手信  
每人都要有一份     
泓景咁多Fans,Kei Sir,Kei太可能要成身都掛滿手信,要Lake呢的Strong man去幫手拎。

引用:
原帖由 lwy7383 於 2011-12-19 12:43 發表
Coco, 你唔覺 Kei太 有強壯嘅臂彎咩?  
Kei生 都話 ... 手信會有專人(Kei太) 處理    Y(^_^)Y
呢個問題應該由Kei太來答囉。
我知打波個時,被Kei sir拍姜嘅,就知Kei sir的手臂幾好力。
手信太多太重,Kei sir,Kei 太大可以Hea下,劳師動眾,由泓景波友代劳。

引用:
原帖由 cococheung 於 2011-12-19 13:22 發表

呢個問題應該由Kei太來答囉。
我知打波個時,被Kei sir拍姜嘅,就知Kei sir的手臂幾好力。
手信太多太重,Kei sir,Kei 太大可以Hea下,劳師動眾,由泓景波友代劳。
睇錯,以為你問Kei sir是否有強勁的臂彎,原來是Kei太,我講下真話,Kei太手臂很纖細,但孔武有力。

引用:
原帖由 r_t 於 2011-12-23 11:55 發表
Sunny 我都分身不遐 50/50 咋

我果3個 fd 查實係黄大文, carlmark & bigeyexo

anyway, everybody HAPPY X'MAS & HAPPY NEW YEAR

你分身不遐50/50咋,咪3hours/2啦^^.

引用:
原帖由 r_t 於 2011-12-23 11:55 發表
Sunny 我都分身不遐 50/50 咋

我果3個 fd 查實係黄大文, carlmark & bigeyexo

anyway, everybody HAPPY X'MAS & HAPPY NEW YEAR

你3個friends身份好神秘哦。

發新話題