23 12
發新話題

[長膠] 新一代可以爆沖既長膠

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:31 分類

新一代可以爆沖既長膠

可拉, 可沖, 可制做旋轉, 有冇人有興趣?  去片:

http://www.youtube.com/watch?v=9 ... ure=player_embedded

本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 多謝分享 2012-1-13 10:32

HALLMARK?!
<-->
.

吾知要幾錢呢?

天下武功, 無堅不破, 唯快不破

Hallmark Friction Special 2
價錢都好似好貴下  而且OX會唔會超厚呢? speed = 65 比同牌子pheonix 慢, 現今長膠咁普及化, 回球慢似乎成為長膠既好大缺點喎  不過, 有機會都想訂塊返黎玩下

好似好無敵

有冇人知幾銀

針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

其實自身製造旋轉既能力,LONG III 可能更好...而論可沖,可扣, CURL P- H 都可以。
如果片中塊長膠冇海綿, 則膠上面既粒應該算硬。
主板A: BTY 朱世赫
正手 :  37度狂3
反手 : 1.5 長膠
主板B : viscaria
正手 : 老2.1mm 狂2 35度 19#
反手 : 1.5 長膠
主板C:  NP700
正手 :  狂2 38 2.1
反手 :  1.9 SPECTOL

剛收到呢塊膠,OX幾個位置量度過最薄1.96mm,有些位置超過2mm!所以一定要加海綿!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2012-2-2 13:10 發表
剛收到呢塊膠,OX幾個位置量度過最薄1.96mm,有些位置超過2mm!所以一定要加海綿!
我個塊度過唔過2mm喎 穩陣的, 星期日去checkcheck

引用:
原帖由 Terence 於 2012-2-2 13:17 發表

我個塊度過唔過2mm喎 穩陣的, 星期日去checkcheck
近牌子位置較厚,我塊係黑色。

引用:
原帖由 borkee 於 2012-2-2 13:21 發表

近牌子位置較厚,我塊係黑色。
紅黑都有. 用TSP肉眼

我都有紅色,但未度,我是用C卡度的,應該比用眼準確!

我上埋板度.
都係check check先講

I think the biggest reason that Japanese guy could make those shots is because he is a very good Long Pips player.  I am sure he can do  the same thing with just about any Long Pips he uses.  I can also attack quite well using 755 with 1mm sponge.  But that guy is much better than me.

23 12
發新話題
最近訪問的版塊