發新話題

歡迎~牙龜

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-28 11:36 發表
好少走音,因為你唱D歌全部只得低音
未請教就串我..

唱過你就知!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-28 11:40 發表
我好喜歡講笑的,你不如綠音,比英王聽
有機架.........

咁我咪請教唔到你美妙既歌聲

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 11:15 發表

鐵打師傅話我差執位,,其他都差唔多好返哂啦!

接住落黎就係要休息3個月等佢定形..冇問題既話就可以再打返波啦* = ]
咩事咁大劑呀,等你好番再同你打過!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-4-28 11:41 發表
咩事咁大劑呀,等你好番再同你打過!
正骨鐵打個師傅話我應該係因為我成日做劇烈運動..

本身D骨有少少彎曲,,然後打波打得勁得濟..

成個上身排骨一齊移移埋一邊,,扭左"

佢第一次見到我時照住塊鏡見到兩面唔平衡時真係好恐怖

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 11:46 發表

哈 ... 在下 大埔情歌王子 , 仲係新界區大話皇 .... 唱歌好少吾走音 ...

哈哈哈哈 ... 有小小想嘔添
我都係住大埔嫁喎!

唔通你最鍾意唱"最愛你的人是我你怎麼捨得我難過"
                        "特別的愛給特別的你你讓我越來越不相信自已"
                        "我很醜可是我很溫柔"
                        "我的愛如潮水"
情歌王子?

歡迎

哈哈! 我有個球會既波友..

佢又係大埔人,,又係打波人,,

我次次同佢唱K佢都係唱呢D歌..

其他歌都唔會唱..

睇黎你地可以一齊研究研究*

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 12:04 發表

咁就岩喇 ... 我住大舖中心既 ... 附近仲有間 neway , 吾怕屎就黎啦 ..... 嘩哈哈 ....凍屎 ...

p.s. 話時話 .. 吾好小係大舖打波 ... 因為冇乜波友 ... 上水 粉嶺就多d .
透露少少"佢住廣福村既..你地好岩key!哈!

我好耐冇去唱K  lu..得閒可以唱下!

我大埔剛搬左約半年,,識左幾個學界識既女仔..

其他波友大部分都係粉嶺上水* = ]

等我好返可以o係大埔打返場波! = ]

引用:
原帖由 小明 於 2008-4-28 11:56 發表
歡迎
小明小明,,指教指教呢*

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 11:33 發表

考完會考就可以同你地玩返餐啦!

上次BBQ你又冇黎..
I promise I will join next time....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 11:56 發表

嘩... 汝 d 歌 .. 都十年八年喎 .... 真係吾之年代喎
同你岩key既朋友都係20-25之嘛..

你都可以好年輕呢*

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 12:30 發表

都好呀 ... 尋日不材先輸左比一個 八碎 既小妹妹 , 請汝手下留程 ... 吾好請吾食旦 .. 點都 放番一兩分過吾   ... 至多唱K 吾同汝爭MIC 啦
你讓我分就差唔多呢...

究竟係同我爭咪定唔同我爭咪@@?

發新話題