發新話題

【本站通告】委任jcclee為超級版主

絕對支持!絕對恭喜!
本帖最近評分記錄

恭喜!恭喜!
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

恭喜!恭喜!

本帖最近評分記錄
  • jcclee +2 多謝 ! 2012-2-17 07:09

超級版主同版主有咩野分別
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-2-16 13:51 發表
jcclee兄解答了我很多問題,恭喜多次
這次無分加
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-2-16 13:53 發表
超級多啲黑暗

恭喜!
本帖最近評分記錄

support
本帖最近評分記錄

Support!!!   
本帖最近評分記錄

NICE
本帖最近評分記錄
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

我對大人的景仰有如滔滔江水連綿不絕,
又有如黃河氾濫一發不可收拾!

2 point, thx
本帖最近評分記錄

............只能說恭喜, 恭喜??
不可以說恭喜, 恭喜,恭喜嗎!!!!
本帖最近評分記錄
討厭輸波,但無奈已成習慣!

哈哈哈哈 ~~

(琴晚睇 AC 對 阿仙奴) 所以我都係啱啱先開機上來, 點知就見到呢個 post....

就見到你嗰句 : 別無他選,冇得抗議(因為這裡是黑暗論壇)!
(我笑左好耐)

承蒙各位錯愛, 既然在黑檀中是不能反抗, 我也不必試作無謂爭議.
其實我的改變不會太大, 只會繼續做好呢份工.

謝謝各會員支持
(jcclee)
本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

恭喜
本帖最近評分記錄
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

gong xi gong xi
本帖最近評分記錄
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

恭喜! SUPPORT!!
本帖最近評分記錄
<-->
.

十卜!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 鋒~~ 於 2012-2-16 13:53 發表
你一個字都唔打, 又唔講恭喜無得加分
本帖最近評分記錄

My congratulation on your new appointment.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-2-16 13:53 發表
只是像由"黑檀5"升級到"黑檀7" (5夾轉7夾....差不多的理論)

黑檀 = 黑暗論壇
本帖最近評分記錄
  • 黑暗武士 +10 有point,7大力過5囉! 2012-2-16 16:04
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

發新話題