發新話題

[砌版討論] 今天又改野

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動
引用:
原帖由 kenken168 於 2012-3-5 19:05 發表
你再係咁改來改去, 只會變成每天都要努力適應 d 板, 對以后比賽有害無益
比賽一定係玫瑰5,T05,R7架la!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

過多個星期轉o4 先

回復 62# 的帖子

我都轉呀

你是朗朗,或是朗父,分不清   
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-5 19:40 發表
我都轉呀
比人引一引就去買

回復 65# 的帖子

係LO eddieho引我們去燒膠

回復 62# 的帖子

轉咩膠

回復 67# 的帖子

O4 PRO LO

回復 68# 的帖子

好野嚟,價錢300下抵玩

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-5 21:29 發表
好野嚟,價錢300下抵玩
吾洗呀!你明喇

回復 70# 的帖子

我當然明啦

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-5 21:10 發表
你自己都有大把啦

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2012-3-5 21:06 發表
你是朗朗,或是朗父,分不清   
朗朗不會上論壇架!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-5 21:10 發表
唔燒點知咩好打wor!

O4. 有d似中國膠的手感,但無中國膠咁死,彈力較好,轉及咬球不及中國膠,但也非常好,這是很好中國膠的代替品,因比中國膠輕
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

引用:
原帖由 是神 於 2012-3-5 23:14 發表
O4. 有d似中國膠的手感,但無中國膠咁死,彈力較好,轉及咬球不及中國膠,但也非常好,這是很好中國膠的代替品,因比中國膠輕
我都覺得似大陸膠,但有外套的彈力.拉波都幾轉.

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-4 22:14 發表

我正手打不通透呢塊的,好難入到板底.可能我水平差la!
我都一樣情況, 成日未食倒波就飛左出去, 出晒界, 到台都唔轉

我都覺得Omega4 pro正手, r7反手好打到不得了!
我試左呢塊後連我塊t05都收埋左半年無理lu!

我手上的 andro temper off+就是用 o4  正 r7 反
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

ZLF好打嗎

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-6 06:42 發表

我都覺得似大陸膠,但有外套的彈力.拉波都幾轉.
大陸膠,外套的彈力
mny favourite

發新話題
最近訪問的版塊