29 12
發新話題

[長膠] 有冇D平平地打長膠既木介紹下?橫板

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:30 下沉

有冇D平平地打長膠既木介紹下?橫板

最好300蚊以下。打長膠,打法:削中反攻,橫板
同埋我想問Tibhar Grass TecS, TSP Curl P1R,雲霧3,388D-1係咪本身係套膠,有冇單膠皮賣?

T9 銀河

YE7

三位,塊木幾錢?將層本,有冇碳?係咪削球板??

回復 5# 的帖子

Ching,自己search一search 啦...
一打入google就大把資料,再唔係用論壇既搜尋器

其實我本身用緊Donic kevplay,但削出黎d波唔夠沉,又高,所以想問下各位師兄咩板好用。
我呢塊打削又有冇問題?
揀板要睇咩?

我睇網上3人話銀河T9削D波好短,吾出桌,狐線吾夠低

i am using T9

原來你個塊就係,我見你打反手個邊好正咁,但正手就相當普通,我我諗下正手配咩膠好

引用:
原帖由 反膠王子 於 2012-3-18 05:14 PM 發表
STIGA CC7
.....
平平地
話說cc7配長膠好打??我咁岩都想買
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

回復 11# 的帖子

cc7要成$8xx-9xx多

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-19 09:19 PM 發表
嘩,,打T-9算la,,一邊林一邊硬,,專for長膠
thank god I found you,all my wish and dream some how become reality

就係諗吾到配邊塊反貼好,有冇好介紹?

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-19 09:19 PM 發表
而家冇1000買唔到啦
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

不想花太多钱我推荐一块板给你,软木加碳,hinokim面材,性价比高,200左右就买得到.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
洪华山

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-3-20 08:08 發表

而家冇1000買唔到啦
咩呢塊板已經要成$1000

樓主話要"平平地"嘅板喎
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

回復 16# 的帖子

我吾用碳板
T9配咩反貼好?

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-3-20 10:48 發表
我吾用碳板
T9配咩反貼好?
你不用碳板还问t9,t9也是碳板啊!
洪华山

29 12
發新話題