發新話題

雪生的悲劇下塲!

雪生的悲劇下塲!

大檸樂,話說清風雄心壯志揾七刀報仇,練了一個星期武工,心諗,七刀,今天就係你的死期!
收起興奮心情,熱熱身,先找兩件試試劍先!第一個更係乒團頭号打手,外号大波子,出盡九牛二虎加鬥心,頭塲殺底大波子,(勁!)
第二塲,外号橫打皇,也是清風的克星,馮戰必敗咁制.算,把心一橫,視死如歸,果然比佢做底咗橫打皇!(超勁!)
哈哈,兩大高手都比佢打底,七刀一定無勿好結果啦!清風今日咁勁..............
帶著殺氣過臺,大說一聲七刀出嚟....!七刀心諗,嘩!殺氣很重,但唔打唔得(推咗幾日!)算,雖然無勿態,盡力打啦.......
第一局開始,清風發球,搶盡先機,主動權又在他的手裡,很快就給他做底...(大鑊,輸咗頭局!)
第二局,清風可能太開心,得意忙型之下給七刀追番一局,...(七刀隻正手翻來啦!)
决勝局,清風可能給七刀隻正手打儍咗或嚇怕咗,連輸四分,清風心諗(大檸樂!)
福州苦練回來,無可能會發生(追),五比一轉發球!七刀心諗,唔可以比希望清風,一定要打謝佢,戰術打法,發短球唔好比佢出反手!
七比一戰果,七刀心諗(都係唔好放生佢.)清風心知不妙(唉,慘!平常心把啦!)左右罷幅和上手強咗好多.....追返九比五!
七刀知道如果比清風追出五分會好危險,短球控制搶先主動,兩板衝正手,清風又比七刀射穿咗!
清風又無啦啦比七刀插瓜咗!...........唉!清風又要返去閉關思過啦!(都叫你唔好嘢七刀架啦........... )
本帖最近評分記錄

七刀兄,明天繼續溶雪!!!

唔好比佢冇事復仇!!

好睇!寫得好有心機,好繪形繪色。請繼續每週連載!
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-4-21 21:39 發表
好睇!寫得好有心機,好繪形繪色。請繼續每週連載!
多謝九叔!

雖然D人我唔識,但係寫得好生動 r

引用:
原帖由 ta40gt 於 2012-4-21 21:10 發表
大檸樂,話說清風雄心壯志揾七刀報仇,練了一個星期武工,心諗,七刀,今天就係你的死期!
收起興奮心情,熱熱身,先找兩件試試劍先!第一個更係乒團頭号打手,外号大波子,出盡九牛二虎加鬥心,頭塲殺 ...
恭喜你打爆清風!

文采及組織比雪生好, 有睇片的感覺!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

多謝各位巴打支特.

清風好久唔起頭
剛剛有少少生氣
甘快又比你打謝
老公撥扇------淒涼

太想贏就輸,君不見下午馬龍....
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-4-22 00:38 發表
"都叫你唔好嘢七刀架啦!"
這句吾喜歡至極! 下次交戰前, 有勞胡鬆再說一篇, 吾必感激不盡!
聽日係你為一返身机會!

迴光返照

明天只昅不打

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-4-22 00:38 發表
"都叫你唔好嘢七刀架啦!"
這句吾喜歡至極! 下次交戰前, 有勞胡鬆再說一篇, 吾必感激不盡!
"都叫你唔好蝦小童架啦!"

這個或許是喜劇來 , 從此他知道要向大方向, 這些事情在生活的比重放輕.....................

正經事做熱情過說, 玩樂事說熱情過做

<-->
.

有睇片? Good  Good very Nice

<-->
.

發新話題