發新話題

[砌版討論] 可牛

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

可牛

早兩日去咗睇牛牛,覺得好靚好精美,一路心思思,今日終於走咗去買咗兩塊止痕.
成張金牛食咗
有無師兄都買咗可牛?配咗咩膠大家分享吓

我就買咗黑壇忍唔住即開,中直正手omega 4pro反手hexer plus
胡桃木就未配有無好意見?

想買可牛直板既師兄請注意,板型比蝴蝶較大,板面滑上膠水可能會扉,而我呢兩塊既型號都比較重,想買80幾克既真係有難度
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

師兄,米好重,胡桃評測,可參考乒器圖片
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

我都訂左一套, 拎左三塊, 仲有三塊等我去接,全cs

引用:
原帖由 rxzzzvga 於 2012-5-25 02:01 發表
早兩日去咗睇牛牛,覺得好靚好精美,一路心思思,今日終於走咗去買咗兩塊止痕.
成張金牛食咗
有無師兄都買咗可牛?配咗咩膠大家分享吓

我就買咗黑壇忍唔住即 ...
黑檀我諗會是適合你打法, 可以輕鬆好多.
可牛黑檀的確是比 Stiga 黑檀手感好一點.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

若果有玫碳放埋一齊, 估可能有效果

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

近期真係好多人買可牛!!!

玫瑰比士的架好打???

可cow可靠

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 bibby0128 於 2012-5-25 11:43 發表
近期真係好多人買可牛!!!
可牛質量高, c/p 高, 加上BrianDD 效應, 點會唔紅

真係幾正,我己經買左玫瑰,而家plan緊黑壇

引用:
原帖由 壹點壹 於 2012-5-25 12:45 發表
真係幾正,我己經買左玫瑰,而家plan緊黑壇
買la, 買la, 買左借來打下丫~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-5-25 12:54 發表

買la, 買la, 買左借來打下丫~~~~~
相信好難忍

不交水電煤手電及信用卡等雜費一個月買可牛板..... 再不交下月的上述費用買可牛膠...... 最後
<-->
.

今晚會試用嗎?

今晚一於劏左隻牛

玫瑰是很好的。。。。。
主拍 timo boll zlc 直拍 正手klt 紅鑽石, 反手 hexer

副拍 taksim 直拍 正手 klt 紅鑽石, 反手 yasaka rakza

副拍2 張繼科 正手 neo 省狂, 反手 yasaka rakza

加zlc 更好  要innerforce

今晚與一眾波友試板,我自己技術差無咩評論,只係覺得重咗D
而家成塊183G但係感覺上比一般同重量既重

買果時試咗幾十塊,好多都成100G,我呢塊94

ha ha 94 是最輕的了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

發新話題
最近訪問的版塊