發新話題

[膠皮討論] 新的baracuda

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

新的baracuda

feel唔feel到新的baracuda硬左好。師兄有咩䏲法多

最近買到的幾塊,都係海綿氣孔大左,海綿軟左,同之前既一批又唔同了
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

同最初的BARACUDA感覺差不多
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

回復 2# 的帖子

新版本依家係華星買唔買到

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-6-19 14:30 發表
最近買到的幾塊,都係海綿氣孔大左,海綿軟左,同之前既一批又唔同了
請問在邊間買

thanks for sharing

其實我覺得最先出個版本最好打

係個封面有沒有寫明係咩版本

成日變變變架......

新/舊交替, 市面上有d 仍然賣緊舊, 有d 就賣緊新....

好混亂 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

新個隻好硬

新果隻 同之前果隻一樣包裝 但多左句make in德國在海綿果度。。

本帖最近評分記錄
  • jcclee +5 多謝分享 2012-6-20 11:35

d 配方日變, 會唔會搞到手感很亂?

我鐘意舊個隻...淋D既....好似比新個隻食波D
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2012-6-20 00:07 發表
我鐘意舊個隻...淋D既....好似比新個隻食波D
我都認為是舊的好過新....
等佢d 貨穩定左先再試.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我仲有塊舊的baracuda 真係好打好多

感覺上海綿硬度同顏色唔同
舊版本海綿顏色係橙黃
新版本海綿顏色好淡
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

我係HKTTF買新版本是"海綿顏色係橙黃", maybe back to original!!!!!!

發新話題
最近訪問的版塊