發新話題

【觀塘區】: 報到處

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-25 01:40 發表

有人見過醉酒佬系港灣道(老餅賽)出現.......好恐佈....
請問點恐佈, 可否講詳細D, 等大家可以小心D :lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 10:31 發表

碧咸兄.......有條友會自稱同我識左10多年....又成日捉住我聽佢講番8幾年d野.........又串又冇波品........
話說上次我同童兄,Happy兄系Lam Tin南開波局........打到差吾多打完.......醉酒佬就來......佢就book ...
咁都得!

:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 10:31 發表

碧咸兄.......有條友會自稱同我識左10多年....又成日捉住我聽佢講番8幾年d野.........又串又冇波品........
話說上次我同童兄,Happy兄系Lam Tin南開波局........打到差吾多打完.......醉酒佬就來......佢就book ...
真係好恐佈 :L , 大家小心呀

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 11:15 發表
我系官塘人....但心在乒工廠.....
可否在官塘區報到:)
welcome

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 11:15 發表
這句說話好似有 copyright!!
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
區議會選舉(11/18)當日你去邊個選區投票先;P

第一屆 HKTTF 乒乓球單打排名賽 - 開始報名 (先到先得)

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=1288&extra=page%3D1

寶達兄弟有興趣嗎
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:

Martinkc兄條友乜時間出現多,有什麼特徵?:o

我報到下先,呢個星期五會般入滙景暫住兩個月(屋企装修),係觀唐打波近好多,

[quote]原帖由 old-cake 於 2007-11-21 00:01 發表
我報到下先,呢個星期五會般入
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-26 00:01 發表

玉樹臨風, 高大威猛, 風度偏偏, 口齒伶俐
Sorry! 我問的是醉酒佬不是Martinkc兄。

回復 1# 的帖子

加埋我呀唔該 ,,,

下午我好得閒打波架........

技術普通

寶達村... 我都想o黎,請問搭港鐵去到觀塘站有咩車入o黎?

引用:
原帖由 stephen2047 於 2007-12-7 12:48 發表
寶達村... 我都想o黎,請問搭港鐵去到觀塘站有咩車入o黎?
我見議你搭港鐵去到藍田站,再轉乘緣Van可直達本村(總站落車)

or PM me first if you come.
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

剛去過寶達,大風到... 頭髮亂了......::L

發新話題