發新話題

【觀塘區】: 報到處

位置在哪裹?我找了很耐都是只找到石檯找不到木檯

..............,

[quote]原帖由 skywalker117 於 2008-1-6 20:11 發表
位置在哪裹?我找了很耐都是只找到石檯找不到木檯 [/qu

在低層果邊的樓, ( 達翠樓樓下, 有兩張木檯 )

你亦可 PM 我,等我招呼你及同你一齊切磋 ( 如果我有空的話 ):lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

add me pls

試試新九方
最新乒器...........................................

好辛苦至攪得電Vista 版九方:@

今晚好凍   唔知有無人落

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-11 20:30 發表
今晚好凍   唔知有無人落
不見不散吖:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-11 20:42 發表

不見不散吖:lol
搭咀:@

報到!

Welcome freedom12345,  nikolai1688,  PL
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 bbll 於 2008-4-11 14:47 發表

係吾係話通常 8:30開始? 咁我差不多時間去睇睇。
系呀..........飛常之正確

引用:
原帖由 bbll 於 2008-4-11 22:39 發表
頭先去左寶達,同左好多小朋友打。
吾覺意輸左比個小小肥的小朋友,跟住要等好耐,成十個人,之後走左了。

吾知邊個係小過童呢?
我都有落去 我古到你系邊個

大人

me 觀塘既....!!!!!
沖爆超

我都係觀塘嘅!唔該哂!

回復 1# 的帖子

I am too , i live in shun chi yuen
DANIEL PANG

我係油塘既小朋友=]

引用:
原帖由 魔殺.小將 於 2008-6-1 22:44 發表
藍田?我日日都去藍田......好小SEE到佢啦!唔洗驚
點解日日都去藍田?定你住藍田

發新話題