發新話題

放藍綿天3 $150>>>>>$50(sold)

如果初時$300收番來, 樓主都是受害人.

依家塊膠咁様, $50都厭貴呢

主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

引用:
原帖由 LYL0089 於 2013-4-7 22:32 發表
呢塊應該係普天21#藍綿,$130-150有交易.

引用:
原帖由 carltamki 於 2013-4-8 05:19 發表
如果初時$300收番來, 樓主都是受害人.

依家塊膠咁様, $50都厭貴呢
所以我都好同情樓主.

樓主好慘,
俾個版主呃,300蚊買舊垃圾番黎,
版主仲想唔認數

單看雙方表面供詞,上手賣家嘅銷售手法都係有D問題!如果樓主可以揾番上手賣家賣比你果個帖子嘅鏈接或圖片,事情會更清楚!

原來你都係受害者,一年前藍綿天極陞威都係賣二百二,二手都要三百真係太貴,怪自己無留意市場資訊吧
右手直板兩面反膠

上手賣家咁有問題都做到版主
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

呢個版主真係不知所謂,攞塊原價都吾使200元的膠300賣比人,仲要二手殘晒……點講都講吾通la....同厄錢冇分別la……建議向管理員反映!!

管理員已留意事件,將會開會處理。
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

正如太陽話交佐備管理員處理,而且我已向miss leung作出解釋
我唔想在多講 清者自清

引用:
原帖由 mun1 於 2013-4-8 20:24 發表
正如太陽話交佐備管理員處理,而且我已向miss leung作出解釋
我唔想在多講 清者自清
我由頭到尾都冇唸過要同您嘈,條導火線是您燃点的
至於有冇昆我當時冇知,您心裏有數吧!
現在想起,最不快,絕不是冇畏既金錢算失
而是我在校与您交易後,您立刻把$交給下一手,似是為校內的活動報名費
以下是您最近的放貨圖$300日版馬軟(先指声明:他說幫友放&他的朋友$500收回來)

最後我冇應成!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 amlkey827 於 2013-4-8 20:50 發表

而是我在校与您交易後,您立刻把$交給下一手,似是為校內的活動報名費
以下是 ...
爛成咁 點都唔值500蚊囉
歐版既話就更加唔值e個價
要重新評估e個人

引用:
原帖由 amlkey827 於 2013-4-8 20:50 發表

以下是 ...
有D唔明,交易過了一年,點解版主還認為你會再相信他的說話,你們是中學生?

引用:
原帖由 samson2012717 於 2013-4-8 21:54 發表

有D唔明,交易過了一年,點解版主還認為你會再相信他的說話,你們是中學生?
呢d我唔知佢,交易大約在上年十一月,至於是否学生這也不是重点

引用:
原帖由 mun1 於 2013-4-8 20:24 發表
我唔想在多講 清者自清
一句講哂, 你水洗都唔清啦

私人恩怨,不知誰是誰非

回復 30# 的帖子

唔出奇呀,比錢贊助論壇,什麼版主都有得你做啦,其實什麼地方都有好人同壞人架啦

論壇無論是版主,超版都是沒有錢收的
不用比錢也可以做版主
如果你認為比錢可以做版主的話,你比$$我,我比個超版你做
有熱誠,責任就可以做版主
版主也是人,是人的就會犯錯
更何況現在他們兩人誰對誰錯也未有定論

唉...樓主係超級受害人. 3舊水買塊廢膠. 省狂絕對好過普天藍3啦.

發新話題