發新話題

油尖旺乒乓球比賽 ~ 賽后分享

我昨晚收到信喇..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我打20號.星期日上午9:25am.  
第一個對手我以前對過.  
條籤其他d人都有辣有唔辣的...
不過星期日上午我通常要教波, 都唔知請唔請到假.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 09:43 發表
收唔到信....
請問我 幾時打??
你咩組, 咩名呀..(我D組, 同組的話可pm我)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:01 發表

真係區分齡賽呢家野, 好易撞期. 又成日去到尾尾先至知道邊日打......

算啦! 打到咪打囉. 打唔到咪算囉!! 都無法架!!
呢星期日問下先知請唔請到假...
不過19號要打乙組, 只要打一個人就可以收工..嘻...

區賽通常都係星期日,如果下午都OK, 上午就麻煩D.  暑假都唔可以成日請假嘛.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:54 發表

嘩! 多謝先啦!! 我呢隻一睇就知道係老餅...我成日比班妹妹仔同事寸老餅!!!!

當我上年要打先進組就知道要面對現實.....不過都好. 唔使撞乒乓人!!!
下年我就下先進組受死喇...

我以前在東灣青年中心的...你識李sir嗎?
我估你唔係大我好多遮...

發新話題
最近訪問的版塊