發新話題

油尖旺乒乓球比賽 ~ 賽后分享

頂!!! 噚日先至收信話咁個星期日打, 點解咁急嫁!! 呢D區賽真係咁攪法....?!!!!!!

仲要我去唔到. 因為係打下晝兩點幾...........

仲要八強對梁x宗!!! 死硬!! 就算贏到兩件, 去到梁Sir度都瓜柴!!

唯有放棄!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 09:43 發表
收唔到信....
請問我 幾時打??
你同我唔同組wor! 我唔知wor! 所以未必係同日. 可能係下個星期日都未定!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 09:59 發表
我打20號.星期日上午9:25am.  
第一個對手我以前對過.  
條籤其他d人都有辣有唔辣的...
不過星期日上午我通常要教波, 都唔知請唔請到假.
真係區分齡賽呢家野, 好易撞期. 又成日去到尾尾先至知道邊日打......

算啦! 打到咪打囉. 打唔到咪算囉!! 都無法架!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 10:07 發表

呢星期日問下先知請唔請到假...
不過19號要打乙組, 只要打一個人就可以收工..嘻...

區賽通常都係星期日,如果下午都OK, 上午就麻煩D.  暑假都唔可以成日請假嘛.
星期日下晝都想搵你嫁! 不過係去研修之嘛!!! 哈哈!!

分齡賽都成日有人比左錢唔去打啦!! 不過今次我自己係其中一份子......唔打果隻!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:35 發表

yeah! i can learn from high hand
你同我同組??? 哈哈!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:38 發表

你個樣咁後生, 無理由同我一組wor!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 10:45 發表
me too, 大C都係
我本身都諗住博一博, 只要大C同梁x宗嚮四強前我遇唔到, 我就會去. 點知避到大C. 又要撞梁Sir.....

所以決定唔去....你條線好似有機會對大C!!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:49 發表

you really look younger than me
嘩! 多謝先啦!! 我呢隻一睇就知道係老餅...我成日比班妹妹仔同事寸老餅!!!!

當我上年要打先進組就知道要面對現實.....不過都好. 唔使撞乒乓人!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 11:01 發表
線乜鬼o牙!撞正中西區................棄權去打中西區雙打!
單打好玩好多wor!!!!!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-11 01:15 發表
乜原來乒乓人咁年青架?
青乜jack, 下年都打先進囉!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-12 00:06 發表
Thanks Bro, 希望可以嬴一場,進級會遇防兄,不過佢好似唔嚟,咁好彩再進級會遇梁生,行人止步.
我唔打囉!!! sorry! 我都好想黎!! 但係撞正研修!! 唔去唔得

有無人知道, 係大C定係梁sir贏佢地果組!?

引用:
原帖由 andy196922 於 2008-7-11 23:57 發表
大C姓乜架?
大C複姓 "一燈", 名字叫 "大師"

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 09:36 發表

日本人
知唔知大C贏唔贏到梁Sir?!?!

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-7-14 10:32 發表

我冇去到打 , 因為去

[quote]原帖由 Augustmoon 於 2008-7-14 22:45 發表
梗係有到啦,佢係我隔離

回復 64# 的帖子

梁Sir贏啦!! 里文應該唔夠打!!

發新話題
最近訪問的版塊