發新話題

【丙組】丙組種子吹一吹

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-9 23:43 發表

瑤瑤妹好啦....  
瑤瑤妹妳好!

我本來都係種子黎嫁, 不過俾人抽起左

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 00:35 發表
我本來都係種子黎嫁, 不過俾人抽起左
算啦!!你都唔打囉!

看來都係屈機小王子,但他有一個嚴峻測試就係要過到Dicky哥嗰關lei.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 00:36 發表

算啦!!你都唔打囉!
係啦, 而家好後悔TIM, 點算呀王兄

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 00:53 發表

係啦, 而家好後悔TIM, 點算呀王兄
後悔乜先!?

不如同佢死過!!

上次話如果輸左吾去, 吾點佢會吾會當係真呢

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 01:00 發表
上次話如果輸左吾去, 吾點佢會吾會當係真呢
哥仔, 我支持你堅決去. 打左先至係有體育精神!!

你應該要去打!

但係如果佢當真既話, 噤我就會比佢將我當成一個言而冇信既人架喎, 我吾想呀

太陽之子兄如果睇到留言, 可以俾D意見嗎, PM我都得

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 01:06 發表
但係如果佢當真既話, 噤我就會比佢將我當成一個言而冇信既人架喎, 我吾想呀
冇事架喎...咪又係一場比賽......
專心打就可以la,,,,佢都一定會咁樣呢...

我之前都同佢講過....個場比賽打得成既機會率都係一半一半...叫佢要有準備呀.....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-10 01:09 發表
冇事架喎...咪又係一場比賽......
專心打就可以la,,,,佢都一定會咁樣呢...
如果係就好啦, 上次之後搞到而家都冇心機練波啦, 因為都吾知仲去吾去好

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 01:13 發表

如果係就好啦, 上次之後搞到而家都冇心機練波啦, 因為都吾知仲去吾去好
ha...睇你覺得邊樣對你的價值比較高啫

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-10 01:14 發表
ha...睇你覺得邊樣對你的價值比較高啫
其實....................我想.....................覆卓

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 01:20 發表

其實....................我想.....................覆卓
咁咪好囉.....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-7-10 01:22 發表
咁咪好囉.....

一号都唔錯

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-7-9 23:10 發表
精英隊D人好勁 = =
唔係好勁姐

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-10 01:20 發表

當你諗到呢度, 仲有乜野需要諗. 我覺得, 報得比賽, 都係想打.

而且, 佢都唔會怕你. 哈哈!!!!

發新話題
最近訪問的版塊