發新話題

【丙組】丙組種子吹一吹

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 11:32 發表

當你諗到呢度, 仲有乜野需要諗. 我覺得, 報得比賽, 都係想打.

而且, 佢都唔會怕你. 哈哈!!!!
haha..我最鍾意睇硬碰硬....

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-7-9 20:02 發表

賀方正 = 乒乓小王子?
對。0.0

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-10 11:48 發表

對。0.0
呢度個個都知道. 居然你有fans唔知你真身(名).......!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 11:52 發表

呢度個個都知道. 居然你有fans唔知你真身(名).......!!
唔知唔出奇,小弟係一個平凡的乙組仔。普通之中的普通。所以唔知我個咩係正常的。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-10 11:57 發表

唔知唔出奇,小弟係一個平凡的乙組仔。普通之中的普通。所以唔知我個咩係正常的。liness" />
嘩!! 你都叫普通?? 睇過你打波, 真係勁!!!

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-10 11:57 發表

唔知唔出奇,小弟係一個平凡的乙組仔。普通之中的普通。所以唔知我個咩係正常的。liness" />
我都唔知啦,不過網上d人成日講人真名,就算冇睇過你打波既人都知你個名啦

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 12:08 發表

你都係啊

引用:
原帖由 求其 於 2008-7-10 12:09 發表

你都係啊
我咪就係南區符碌王囉!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 12:08 發表

你打少左一個字。應該係...........

嘩!! 你都叫普通?? 睇過你打波, 真係勁廢!!!

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-10 13:08 發表

你打少左一個字。應該係...........

嘩!! 你都叫普通?? 睇過你打波, 真係勁廢!!!
你重有上升空間

引用:
原帖由 求其 於 2008-7-10 14:32 發表

你重有上升空間
完左呢個排名賽咪上甲囉!!

睇近期狀態, 小王子8強應該無問題啦
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

丙組入面好多球員實力都不相伯仲,要步步為營呀

引用:
原帖由 呀竣 於 2008-7-11 16:54 發表
好在....4強先同勁人打
似乎好有信心wor!! 一開始就諗到入四強. 祝你成功!!

邊個勁人?

真既乒乓小王子05年拎左丙組冠軍....依家呢個會唔會呢..haha

引用:
原帖由 野原新之助~ 於 2008-7-14 02:58 發表
真既乒乓小王子05年拎左丙組冠軍....依家呢個會唔會呢..haha
應該未到16強止步,聽講你好似教練預備班攞滿分波,是真的嗎?

回復 65# 的帖子

唔好睇到預備班咁難,我當年差一分就滿分

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-14 12:24 發表
唔好睇到預備班咁難,我當年差一分就滿分
我今年都係差一分攞滿分。你差邊分。

發新話題
最近訪問的版塊