發新話題

[砌版討論] 我的Darker Speed 90 厚度9.5mm 中式直板測試(之一:打磨砌板篇)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

巧令仔。。。。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

薄 1.5 mm?

可以差gum多??
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

所言甚是。
打波是一種享受,體驗器材也是一種享受。業餘者如是,專業球手如是。
我都覺得單檜快感真系好正。
(好彩一般器材都系一千幾百。。。)

hamh: 簽名都5塊好野,咩叫  “等唔切” 。。。擺明就系毒癮發作。。。。

我都有塊Darker 7夾檜木cpen,打起上黎puk puk 聲。雖然技術未到位,不過都好享受。

本帖最近評分記錄
  • 乒乓在線 +6 認同主要上旋球時單檜有種快感 2014-4-16 10:40

我都喜歡 紅色打正手。。。黑色打反手。。。

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2014-4-16 10:44 發表
雀得外國套膠紅色既爆且耐用些
顔色對質量有影響??

我喜歡紅色做正手 因為記得以前塊流星都系紅色正手(無反手)。只係情意結。

如果膠有五顔六色就好。。。塊板會更靚仔。

我覺得。。。

日直就一定要紅色。。。
黑色日直硬係覺得唔太順超。

發新話題
最近訪問的版塊