發新話題

【工聯會】工聯會比賽

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 15:17 發表

不材典會笑汝 , 我倆甘晚 傷醫唯命
係!

唔知打成點呢???

46 未見人, 我估好消息掛.

46,開弓,wayne,二仁全部出線!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 00:08 發表
honey ... 腳仔痛痛
乖啦!! 我錫番!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 00:11 發表

乒工廠萬碎 ... honey . 下次可吾可以帶d 咖哩魚旦呀 . 燒賣呀 ... 煎三寶呀 .. 可樂呀 黎打氣呢
原來咁睇波係最正!!!!!!!!

ccccccccccccccccccc

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 00:48 發表

小星星 , 汝趙多一件有得出線喇( 果個可能係吾   ) .... 不過汝今日都趙低一件 ... 好波 ... draw
另外果件真係堅料,我同你都比佢趙低,所以都係祗有你啲功力夠可以出線。

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-15 00:21 發表

原來咁睇波係最正!!!!!!!!
廠長下次記住買十零廿盒食物 + 汽水啤酒上來,用一張波檯開大食會,一邊睇波一邊食,咁比賽氣紛會接近啲 HKTTF 搞既比賽氣紛!

引用:
原帖由 廠長 於 14-7-2008 23:06 發表
46,開弓,wayne,二仁全部出線!!!!
弓起哂你地

唔好賴低我..........我都想出線~~

發新話題
最近訪問的版塊