發新話題

【丙組】大勇瑋仔今個星期日打丙組賽,請各方好友精神支持!

引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-7-23 21:44 發表

對jlamlam,如果妳做我裁判就ok,幫我foul晒佢發球!
oh, my god

引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-7-23 20:01 發表
瑋仔甲組波打丙組,easy job! 我就慘, 第一場就對自已友,不過會使出百靈鳥精神 ,戰到最後,最多力竭而亡!
瑋仔, sure win

引用:
原帖由 jlamlam 於 24-7-2008 09:16 AM 發表

瑋仔, sure win
防兄話我得10%贏面,你仲話我SURE WIN

be confident, don't be affacted by any psychological tactic

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 08:49 發表

係.....咁我更加要去啦

你記住教你波友點打我
無得教....其實我知佢地死硬, 諗住比壓力, 嚇下你. 只要你發揮正常. 七三波....

點教都係輸. 況且, 我都唔知點贏你!!hahaaaaa

放心啦..瑋仔.  以你現在狀態, 發揮正常, 無丙組對手可以阻到你的...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

其實大家都係講下笑姐,輸贏真係無所謂,最緊要係過程
總之大家比心機啦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 09:38 發表
其實大家都係講下笑姐,輸贏真係無所謂,最緊要係過程
總之大家比心機啦
通常大家咁樣比支持一個波友, 其實等如壓力. 瑋仔, 你要戰勝壓力, 先至可以更上一層樓.......

我都未得. 所以都係浮浮沉沉....無前途!!!

條友仔近排都吾知係吾係"拍“ o左藥...............星期二俾條友爆o左一板,打中手指點知腫o左!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-24 10:42 發表
條友仔近排都吾知係吾係"拍“ o左藥...............星期二俾條友爆o左一板,打中手指點知腫o左!
咁我地要搵裁判同佢驗一驗先啦!!

引用:
原帖由 off+ 於 24-7-2008 10:42 AM 發表
我今晚幫你醫返好佢

引用:
原帖由 44_66 於 24-7-2008 11:07 AM 發表

許收收埋埋 好多 " 偉大人 " 架  
46兄有需要出聲

引用:
原帖由 防守王 於 24-7-2008 11:06 AM 發表

咁我地要搵裁判同佢驗一驗先啦!!
唔該搵個好D

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-24 10:42 發表
瑋仔食大佬...哥哥

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-7-2008 12:00 PM 發表

瑋仔食大佬...哥哥
你做咩咁好笑....洗唔洗比D羅殺?

條友膠又用膨漲濟,人又用膨漲濟....................

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 12:05 發表

你做咩咁好笑....洗唔洗比D羅殺?
佢個人已經咁漲...再食會爆炸

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-24 11:51 發表

唔該搵個好D
好呀!! 睇下瑤瑤采唔采你?!

發新話題
最近訪問的版塊