發新話題

【乒工廠收費球局】: 7月31日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

【乒工廠收費球局】: 7月31日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區 full

乒工廠會員優先

新人請留contact比我先加名
冇我contact請pm我!!!!!!!!
費用$10一小時

7 - 11pm (7 tables)

注意 :
請列明想打的時間,因本人要安排枱數,如因遲到及沒有合理的解譯,仍需全數繳付報名時所列明時間的費用!!

1.Gary Cheung
2.bbll ( 7 - 11pm )
3.雪清風 ( 7 - 11pm )
4.wayne ( 8 - 11pm )
5.ALVIN
6.johnny
7.oldcake (7 - 11 pm)
8.Candy ( 8 - 11pm )
9.44 66
10.PL (8 - 10 pm)
11.Topgun ( 8 - 11pm )
12.Coco ( 7 - 10pm )
13.明天 ( 7 - 10pm )
14.阿鐵  ( 7 - 10pm )
15.Smart boy 1 (7 - 11pm)
16.Smart boy 2 (7 - 11pm)
17.Bing ( 7 - 10pm )
18.Candy's friend
19.阿業 ( 8 - 11pm )
20.
21.moon ( 8 - 11pm )
22.乒乓人( 7 - 8pm )
23.sas ( 7 - 9pm )
24.Roy ( 8 - 10pm )
25.Himbo ( 10 - 11pm )

引用:
原帖由 johnnywai 於 2008-7-28 16:48 發表
i join!!!

Ths
你回來0拿???????

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-7-29 09:38 發表
廠長,
我有三個朋友(阿忠, 阿健, 阿業), 想黎打, 可以嗎 ?
Thanks
可以留低佢地想由幾點打到幾點嗎?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-29 10:38 發表

無問題,
你地乒工廠各人近來個個狀態大勇, 我怕上黎俾你地請我食蛋呀..
要睇腸星期四得唔得先liness" />liness" />
我地會恭候你0架喇!!!!!!!!!

引用:
原帖由 阿鐵 於 2008-7-29 15:47 發表
can i join
welcome...!!!!打幾點至幾點呢?

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-7-30 16:37 發表
may i join??
sorry.....!!!! full...!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 16:53 發表
有人想來燒廠
我間廠仔都要燒

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 09:39 發表

46 vs 乒乓人  呢場大戰.. 乒乓人今次險勝liness" /> .  亦終於見識到46的"dum地發球"..  我金睛火眼睇實先接到..
不過都要食.
本來可以全身而回...點知廠長最後要我 "一個人" vs "兩個人"...終於被KO了....;cr ...
哈哈!!! 冇法!!我要熱情款待你嘛!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 10:14 發表

邊個靚女.......乒工廠好多靚女wor!!!
佢係我地CANDY 個FRIEND liness" />

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 10:04 發表

我都諗過用防守王的 "亂爆"方法接 46的"DUM地發球", 不過唔成功...只有焗住接...再硬頂46的第三板沖波...
要接46的"DUM地發球,我大獨門秘方

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 10:35 發表

即係叫咩名呢....
carol

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 10:35 發表

honey , 汝接 吾 d 發球 已經接到 有 d 奄悶 喇 可
我係你honey!! 當然比任何人了解你啦!!何況係發球

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-1 10:40 發表

咁你快d俾D "新鮮感" 佢啦..
好快有啦!!honey呢輪進歩好快

發新話題