發新話題

【乒工廠收費球局】: 7月31日 (星期四) 7:00 - 11:00pm - 觀塘區 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動

回復 1# 的帖子

新地點係觀塘.  知道了.

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-28 23:18 發表

係牙,係觀塘,你係咪來牙,我地想輪下你wo,等你liness" />liness" />
無問題,
你地乒工廠各人近來個個狀態大勇, 我怕上黎俾你地請我食蛋呀..
要睇腸星期四得唔得先liness" />
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-29 10:59 發表

我地會恭候你0架喇!!!!!!!!!
我來的話, 打7:00-8:15. :)

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-29 15:52 發表

welcome...!!!!打幾點至幾點呢?liness" />
我打7:00-8:00.

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-29 21:50 發表

咁我要早D到la,
廠長幫我改時間la,吾該
引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-30 00:13 發表
咁早走? 咁咪無緣學野?
Old-Cake : 哈...唔使呀嘛....因為要番去食飯.  8:30pm要上村巴.
Augustmoon : 今次遮..下次會打足全程.

昨晚去乒工廠, 經過一 "車人一冊" 之後, 我無力了...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 09:26 發表

比汝爆廠 , 吾   支力  就有鬼喇
46 vs 乒乓人  呢場大戰.. 乒乓人今次險勝 .  亦終於見識到46的"dum地發球"..  我金睛火眼睇實先接到..
不過都要食.
本來可以全身而回...點知廠長最後要我 "一個人" vs "兩個人"...終於被KO了....

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-1 09:41 發表

哈哈!!! 冇法!!我要熱情款待你嘛!!!
你仲私人醒左個靚女辣妹同我打添...睇佢唔出, 外表弱質纖纖, 我差D俾佢打爆呀..

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 09:53 發表
邊個可以差D打爆我偶像!!!??
係一個高高瘦瘦的靚女, 外表溫文...原來係辣妹, 開側旋或側下旋, 我食高少少就大大板正手打落黎..我擋得一板, 佢再打..真係差d俾佢打死...而且推波亦不差...成日變線推直線, 搞到我又要左撲右撲...唉..我老人家仲要兩頭走...好倦呀
(我唔知佢咩名啊.... )

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 09:58 發表

不材 輸到要 dum 地發球咋 ...... 冰賓人好難打 ..... d 推擋 冇得頂
我都諗過用防守王的 "亂爆"方法接 46的"DUM地發球", 不過唔成功...只有焗住接...再硬頂46的第三板沖波...

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-1 10:13 發表

空手入白刃......勁呀!! 六爺神打都攪你唔掂. 你又高左啦!
係 "閉氣DAP心口"就真...硬食呀.
高就無,,肥左就真.

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-1 10:31 發表

佢係我地CANDY 個FRIEND liness" />liness" />
即係叫咩名呢....

引用:
原帖由 廠長 於 2008-8-1 10:37 發表

carolliness" />
(除左叫GARY外)我英文名叫 Carl 喎...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 10:35 發表

honey , 汝接 吾 d 發球 已經接到 有 d 奄悶 喇 可
咁你快d俾D "新鮮感" 佢啦..

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-1 10:44 發表

吾 honey  最中意新鮮野  
可以在 "衣著" 上改變一下...

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-8-1 22:44 發表
多謝乒乓人唔走住留低赐教 liness" />
你應該係第一個同我打的...是嗎?

發新話題