發新話題

【丁組】44_66 下年可以升做丁組

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:04 發表

不材 果日有睇許 d 波 ..... 好明顯係高幾班 ..... 王兄對不材既 直言忠告 , 吾又點會介面意呢 ......
佢板發球幾難接. 幾鞏下. 有少少屈機, 似你. 不過轉數多你少少, 側身唔錯, 愛拉直線!! 小心.....

係咁多, 嚮度係咁講你對其實唔多o岩!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:50 發表

yeah ........... 好窮呀 .... 屍亨 .... 借住一慢幾川頂住先 ...
一晚幾穿...無問題..
我朋友 阿安 同 阿信, 介紹你識啦..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 22# 的帖子

未能到場支持, 在此向兄致歉.

總之到時見波就打.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 12:13 發表

佢板發球幾難接. 幾鞏下. 有少少屈機, 似你. 不過轉數多你少少, 側身唔錯, 愛拉直線!! 小心.....

係咁多, 嚮度係咁講你對其實唔多o岩!!
記番起, 在某年的分齡區賽...我再次重遇防防王, 本以為有機會再次可以在比賽場上對戰..
結果...

中x基的發球的確幾難接, 尤其是佢的奔球, 好跳好鞏, 我記得我最後一分就是輸在這球上. 打板邊.

不過如果46你有橫打, 就比較易接.  又跳又鞏的奔球是上旋或是下旋, 自己諗下啦.  貼士係咁多.
但練手感外, 都可以練相持, 因為你對手是穩定的弧圈, 到台率都幾高..  奸巴dad.....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:43 發表

謝謝冰賓人 ... 天日上冰工廠再指點下不材好喎 liness" />liness" />
你近況大勇, 你指點下我就真.
明天請早啦..

回復 26# 的帖子

本身好有機會同你較量........哈哈!! 帶住二比一, 第四局仲要七比三....都輸得. 個人唔懶得. 一懶就輸波!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:47 發表

汝 遠道而來 , 一定 早 d 黎 招呼 汝 啦 /.... 係後天 , 吾係明 天
我在狗濃彎過來...唔遠喎...
係明天31號星期四...

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 12:50 發表
本身好有機會同你較量........哈哈!! 帶住二比一, 第四局仲要七比三....都輸得. 個人唔懶得. 一懶就輸波!
咁耐仲計記 d 細分...好可怕啊

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-30 12:54 發表

咁耐仲計記 d 細分...好可怕啊   
呢場我睇住佢打的..

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 12:50 發表
哈...等下年我上去 "先進"組啦..好快..

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 12:43 發表

謝謝冰賓人 ... 天日上冰工廠再指點下不材好喎 liness" />
咁聽晚7 - 8pm 實爆到飛起!! 因為有乒乓人

回復 33# 的帖子

因為當日我爆衝得好開心....哈哈!! 不過沖沖下.......懶左!!

回復 36# 的帖子

哈哈!! 我等你, 最好抽埋同一條簽, 第一場就對!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 13:44 發表
哈哈!! 我等你, 最好抽埋同一條簽, 第一場就對!!
承你貴言..區區都係咁就好喇...

發新話題
最近訪問的版塊