發新話題

FULL【龍恆乒聚】8月19日 (星期二) 7:00-10:00pm

引用:
原帖由 反膠王子 於 2014-8-12 17:59 發表
Join..........
Sorry, just full.
Wait list updated.
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

引用:
原帖由 鐵人 於 2014-8-12 18:12 發表
I join please

引用:
原帖由 alberluk 於 2014-8-12 18:16 發表
Join it....thanks

引用:
原帖由 johnlauthegreat 於 2014-8-12 18:21 發表
Join thz.....,,,,

日本叔叔及天樂join wait list.

too fast.

wait list, thanks,

引用:
原帖由 kowlboy 於 2014-8-13 16:27 發表
too fast.

wait list, thanks,
Ok. List updated.

小弟第一次前來,可否加我入後備名單?謝謝!

引用:
原帖由 tt05 於 2014-8-13 22:07 發表
小弟第一次前來,可否加我入後備名單?謝謝!
無問題,不過由後備補上嘅機會唔大。

引用:
原帖由 風雲小子 於 2014-8-13 23:30 發表

無問題,不過由後備補上嘅機會唔大。
收到!唯盼下次!謝謝!

引用:
原帖由 tt05 於 2014-8-14 10:08 發表

收到!唯盼下次!謝謝!
Ok. C u next time.

引用:
原帖由 風雲小子 於 2014-8-13 16:33 發表

Ok. List updated.
no hope, waitlist No.7

應該排唔到我打吧!下次再過來打,謝謝

引用:
原帖由 kowlboy 於 2014-8-15 17:14 發表

no hope, waitlist No.7

引用:
原帖由 alberluk 於 2014-8-16 01:40 發表
應該排唔到我打吧!下次再過來打,謝謝
收到,下次見。

引用:
原帖由 反膠王子 於 16-8-2014 13:23 發表
Sorry 今次唔到
ok!

引用:
原帖由 鐵人 於 2014-8-12 18:12 發表
I join please
U are on the list.
C u later.

C U all to-night!!

sorry 今晚有突發野黎唔到
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

發新話題