發新話題

【港島區月賽】: 11月20日 (星期二) 8:00-10:00pm 灣仔駱克道(完)

還有一個空位, 咁加埋我就齊人了!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 bond 於 2007-10-21 12:55 發表
還有一個空位, 咁加埋我就齊人了!
你打?

已有8人肯定參加:hug: :hug:

4. Mao

超級後備, 有的看無得打最差果個 :lol
本帖最近評分記錄

Any available seat? if so, count me.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-10-21 23:19 發表
Any available seat? if so, count me.
ok:hug: :hug:

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-20 01:15 發表
今次好快爆.....鼓勵其它區份打月賽, 以八人為單位. 人多者可考慮 12, or 16
小弟支持

預埋我有冇位.有就通知我啦,唔該.....
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-10-22 10:39 發表
預埋我有冇位.有就通知我啦,唔該.....
你係咪上次放輝sir飛機個位?

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-20 12:02 發表

How about 3 tables lei?:loveliness:
我問過駱克道,裝修緊,最快12月先有,如果有的話我會book駱克4張檯,預16-20人

回復 32# 的帖子

上次睇遲0左衣猫,所以冇到,今次唔會啦.

回復 34# 的帖子

已有10人報名,你做住后備名單先,視乎有冇人讓出參賽位給你:handshake

好啦.我等你回覆,記住系网上通知我播,唔系又走雞.

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-10-22 10:48 發表

你係咪上次放輝sir飛機個位?
:lol :lol :lol
大人不記小人過
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-22 19:34 發表

:lol :lol :lol
大人不記小人過
;P ;P

我想參加, count me in OK?

引用:
原帖由 Goku 於 2007-10-25 03:38 發表
我想參加, count me in OK?
已入后備名單內,視乎有冇人放棄參賽位置,請留意#1 post

GOKU 硬野來架 !好硬果隻 :L
Facebook : http://facebook.com/hkttf

重有無位,20/11 ,27/11 我都得:lol

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-25 10:52 發表
GOKU 硬野來架 !好硬果隻 :L
他24 小時都?咁GOKU要去睇doctor先啦:lol

發新話題
最近訪問的版塊