發新話題

【港島區月賽】: 11月20日 (星期二) 8:00-10:00pm 灣仔駱克道(完)

回復 81# 的帖子

又一次可以挑戰寶達首席,這是我的榮幸:handshake

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2007-11-19 13:27 發表
最新名單已在post 1 ,請各位早5分鐘到伊館壁球室集合
:lol請各位今晚準時出席:lol

引用:
原帖由 滴滴仔 於 2007-11-20 17:21 發表
SORRY ALL PLAYER CAN NOT ATTEND THE MATCH DUE TO I HAVE AN INJURY...............................
take care....!!! hope can play with u next time..!!

回復 89# 的帖子

next month :handshake

回復 88# 的帖子

忍藏實力:lol

比賽結果在POST 1

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-21 01:50 發表
cool. .........mao 仔好水 ar !!! :lol
來來去去用得個一膠(邪)一板(backhand):lol

回復 95# 的帖子

:lol :lol :lol

他已改名叫 sick-mao

我都話我好水, 你地又唔信...而家信啦...包尾....好彩有人 .....底 !!!:lol

引用:
原帖由 榮譽會員 於 2007-11-21 02:13 發表

成日以為輝sir好勁;P

原來墊你底;P
我一向都屎波0架啦:L

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-21 02:19 發表
最屎波都是貓仔
我同佢重差好遠;P

引用:
原帖由 沽爺仔 於 20-11-2007 17:29 發表
忍藏實力:lol
AGREE !!
肯定諗住留番HKTTF先露相....:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 21-11-2007 02:18 發表

我一向都屎波0架啦:L
輝SIR 你有絕蕉嘛-------------奪命爆推

引用:
原帖由 hkttf 於 21-11-2007 09:07 發表
亞偉昨天好利害  同小海豚力戰五場險勝

同sick貓打﹐兩局在暫落后的情況下追上  0:7 and 2:8  , 最后都 win

而他與羅殺打﹐先在小組 win.  但決賽再對羅殺.  羅殺使出絕招﹐大海無量 .....亞偉雖有金剛罩護身 ...
犀利, 睇穿我決賽使出絕招﹐大海無量, :lol
大海--先搵小海豚力戰五場, 用盡亞偉啲體力
無量--打901戰術, 打無質量O既波, 等亞偉打失,
結果, 戰術有效:victory:

congratulation 極道羅殺,
Wonderful, Tsuen wan team has got two winner in two consecutive 港島區排名賽.

引用:
原帖由 old-cake 於 21-11-2007 11:01 發表
congratulation 極道羅殺,
Wonderful, Tsuen wan team has got two winner in two consecutive 港島區排名賽.
HILL 幸 HILL 幸...;P
CONGRATULATION TO TSUEN WAN TEAM :lol :lol :victory: :victory: :handshake :handshake

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-21 02:19 發表
最屎波都是貓仔
little bit disappointed, I think 貓仔 can have higher poistion

極道羅殺 CONGRATULATION , 大海無量 果然勁wor :lol
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

發新話題
最近訪問的版塊