發新話題

【泓景臺波局】: 8月22日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局(完)

【泓景臺波局】: 8月22日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局(完)

泓景臺波局: 8月22日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局,各界波友,無任歡迎
1. KEI
2.
yatwai
3. John
4. Crocotai

5. ceci
6. HKSpurs
7. 傑仔
8. petlover70
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-8-21 22:30

Sunny哥,
今個星期我Join 球局, ok嘛?

Join !!!
wai

引用:
原帖由 Ceci 於 2008-8-18 09:59 發表
Sunny哥,
今個星期我Join 球局, ok嘛?
有買親手,,吾係就.....

我個日都去吾到,要番工呢~

今個星期我想黎呀, Sunny 哥 (我係 Raymond)

hahaha,我有 1-2人 未有在乒總註冊的女會員,是否可在泓景臺找到你

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-8-18 12:12 發表
今個星期我不來了
仲想同你開戰添

join!

今個星期五(22/8)還可以來, 不過再下一個(29/8)就唔得, 有d事....
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

我星期5,6,日,1都要番工呀,冇得打波及休息,好慘呀~

對不起來不了! 因有朋友來我家作客,太太要工人一号和二号 "士丁罷"
wai

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-8-20 13:17 發表

嘩.........有工人一號同二號

對!我家有工人一号及二号 不過.....
工人一号和二号是有分別,
1) 2号每月有薪金$,    1号...冇.
2) 2号每月有法定假 , 1号... 冇.
3) 2号要做家務          1号要檢查2号有冇做好家務 .
4) 1号還要外出工作己支付供樓及其2号每月薪金
wai

親愛的街坊, 請唔請工人三号呀?  我幾抵架

請問魚果聽日8號風球(差不多肯定將會是)....型然有得照打波嗎 ?

(假設下午後落波...咁就當然繼續正常運作喇)

ps* 請作出適當的家長指引...

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

To Petlover
看過会所通告, 八号风球照常開放

To 劉得華
不太清楚, 不過如果有, 可以大家搞下活动, 我地去過大檻燒烤, 幾正, 當然啦, SUNNY帶隊, 郭SIR策劃, 星級搞手, 質素保証

引用:
原帖由 kei 於 2008-8-22 12:31 AM 發表
To Petlover
看過会所通告, 八号风球照常開放

To 劉得華
不太清楚, 不過如果有, 可以大家搞下活动, 我地去過大檻燒烤, 幾正, 當然啦, SUNNY帶隊, 郭SIR策劃, 星級搞手, 質素保証
即係風雨不改, 不過8號風球會冇車搭架喎
到時如果有乜問題先再互聯, thanks.

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-8-22 12:54 AM 發表

坐的士
8號期間搭的士....有乜衣郁, 保險唔會賠償....

各兄弟姐妹
已問過会所, 在風暴下, 乒乓球室仍正常開放, 但請名位盡快表態今晚出席與否, 以決定会否更改今晚的場地預訂
KEI

经過一輪商議, 今天球局有以下定案
原定8月22日, 8:00pm-10:00pm球局, 宣佈取消

1)  週六特別球局
日期:  23-8-2008 (sat)
時間:  8:00pm--10:00pm (2張枱)
参加球員:
1  kei
2  john
3  crocotai

發新話題