123 1234567
發新話題

港島東乒乓球比賽 ~ 賽后分享

港島東乒乓球比賽 ~ 賽后分享

開始報啦!liness" />liness" />
本帖最近評分記錄
  • feideepking +2 http://hkttf.com/viewthread.php?tid=1037 2009-1-9 15:52

希望抽中啦

謝謝..
我都要報.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 10:39 發表

吾希望汝抽中

吾=我
噤汝有冇報呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 10:42 發表

見到汝個名 ... 不材即刻 投降退咄
抽中先算啦....哈哈
(講個秘密你知...今年我是最後一年打成年組..明年我打先進喇...嘻嘻..仲有今年去"衛免"..哈)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 11:05 發表

講個秘密汝知丫 ...... 不材已經好 先進 架喇
我個幾年都上黎搵你呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 11:05 發表

講個秘密汝知丫 ...... 不材已經好 先進 架喇
既然你已經係先進, 都唔同組..
不過 防守王係上年先進的盟主, 你代我挑佢先啦..

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-8-7 11:11 發表 既然你已經係先進, 都唔同組..不過 防守王係上年先進的盟主, 你代我單挑佢先啦..
上年就係死係佢手上................

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 11:14 發表

吾好要 吾 等咁耐巧喎 ..... 不材時日毛多喇
典會呢

四陸哥

有無興趣打東區雙打 ?

我同汝!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-8-7 11:14 發表
上年就係死係佢手上................
祝你今年就卓番佢啦..

引用:
原帖由 44_66 於 2008-8-7 11:33 發表

小星星 , 吾 已經有拍拿 報左 喇 以 飛本區 .......
我報係本區,機會大啲啲,不過可能一樣抽唔到

123 1234567
發新話題
最近訪問的版塊