34 12
發新話題

徵求粒仔,生膠,長膠球友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵求粒仔,生膠,長膠球友練波

小弟有一定基本功,橫板反手長膠削球或粒仔抽擊/正手反貼,希望認識多些打粒仔,生膠,長膠球友
大家互相交流切磋,任何年齡皆可
時間: 平日晚上 7-10 pm
地點: 深水步,長沙灣,葵青,荃灣
場租: 平分

有意者請pm留電話,方便用whatsapp聯絡,謝!

引用:
原帖由 old-cake 於 2015-8-12 22:16 發表
想問下樓主係吾系打生膠�長膠呢?
打開長膠, 現想試打生膠....

引用:
原帖由 閃人 於 2015-8-13 01:19 發表
生膠削球,有基本削球技術

深水步,長沙灣,葵青,荃灣一樣到.
已收到pm, 稍後會聯絡你, 謝!

發覺打粒仔,生膠,長膠的波友並不多……
可能他們只喜歡打計分,不喜歡練波?

引用:
原帖由 old-cake 於 2015-8-30 13:05 發表

你通常点練法?
冇一定的練習方法!
通常是大家商量,再定出大家想練的打法去練習……

引用:
原帖由 明哥 於 2015-8-31 16:54 發表
樓主打什麼膠的啊?
打開長膠...

引用:
原帖由 teadow 於 2015-9-10 17:36 發表
我是這里新人,直拍反面長膠,想找時間同你學習練波,如可以請回復指教。
請pm留電話用whatsapp联絡!

引用:
原帖由 Kenta 於 2015-9-10 17:55 發表
幾時出post 開粒仔球局,有興趣 請预我!
唔該晒..
好建議……
請pm留電話用whatsapp联絡!

9月23日晚上, 想在深水埗搞番個 " 粒仔,生膠,長膠 " 球友 球局
唔知有冇球友有興趣參加?

歡迎李劍鋒, Kenta, old-cake 參加 23/9 球局....
Book 到場再通知大家確實時間和地點, 請pm留電話方便用whatsapp联絡, 謝!

引用:
原帖由 carfielddog 於 2015-9-13 14:42 發表
我又玩,請預我!橫板正反反長!
Welcome.....

引用:
原帖由 wing8032 於 2015-9-13 20:17 發表
還有位嗎?新手,直板正手長膠,反手反貼
Welcome……

提一提 參加 " 粒仔,生膠,長膠 " 球局的球友
明晚7點見......

因明晚7點 通州街 " 粒仔,生膠,長膠 " 球局 臨時有球友退出, 還有一個位.....
如有興趣參加的球友, 請pm留電話方便用whatsapp联絡, thanks......

今晚7-10點 通州街 " 粒仔,生膠,長膠 " 球局
仲有一個位.....

請問仲有無粒仔,生膠,長膠球友想一起練波?

引用:
原帖由 johnny1996 於 2016-1-7 15:55 發表
有,横板反手正㬵。。
已 pm, please check, thanks....

引用:
原帖由 iceiceice 於 2016-1-18 10:32 發表
新手可參與嗎?^_^^_^^_^
Welcome……
請問師兄是打边款膠?

引用:
原帖由 明哥 於 2016-1-18 11:49 發表
老菜鳥可參與嗎?^_^^_^^_^
明哥是生膠高手,當然歡迎……

引用:
原帖由 0716 於 2016-1-19 13:54 發表
可否加入
Welcome……
請問師兄是打边款膠?
請pm 留電話號碼方便用 whatsapp 聯絡?

34 12
發新話題