發新話題

本人寫的一個小故事!!!!!(愛情)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

本人寫的一個小故事!!!!!(愛情)

有一天“,有一隻牛奶仔,,,愛上了﹏牛奶妹′!!!!!!都愛上了一段時間、、”

終於.........有一日〝﹁牛奶仔覺得暗戀太辛苦,,,牛奶仔也知道暗戀是沒有答案和結果的,,,,

所以牛奶仔便鼓起勇氣,,,向牛奶妹表白﹏‘

當時牛奶仔心情好緊張,,,因為不知道牛奶妹是不是中意牛奶仔,,,!!;;

牛奶仔向牛奶妹表白的時候,,,,‥︺牛奶仔和牛奶妹兩個人的面都很紅,,,

兩人都表現得很怕羞和緊張′‘當牛奶妹快要回答的時候﹏﹁

︴牛奶仔好緊張,,心跳加速....回答那時“′牛奶妹甚麼都沒有說﹏

只是很怕羞,,,很可愛地,,,點點頭!!!!!

牛奶仔開心極了^^"等了那麼[久′終於都可以同中意既『牛牛』一起了,,,,,,,

這兩隻『牛牛』便開始`了!!!這兩隻『牛牛』一直在一起都很開心,,很sweet,,,!!!

但有一段時間,,,,,不知道甚麼原因,,,也沒有吵架.....

牛奶仔和牛奶妹大家都沒有找大家,,,,之後牛奶仔便問牛奶妹,,,:‘︴

其實牛奶妹你,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,。「想』????

之後牛奶妹答...不如算了︹﹒〝“

當﹏/牛奶仔′〝和牛奶妹︹《﹗分開了?”不是一對的時候】

.︴在這時候﹏牛奶仔很傷心】•牛奶仔很想很想痛哭出來‘

‵但是哭不出來﹁。因為那時的牛奶仔傷心得哭也哭不出來︺』

因為牛奶仔知道,,,...牛奶妹可能以經不愛牛奶仔了︺』

“當牛奶仔和牛奶妹〝﹜·分開了一段時間後,,、”回一回.[[想!牛奶仔和牛奶妹可能是兩個世界的『牛牛』,,,,,所以是不是不應該在一起呢??!!!!

作者:行仔

-----------------------------------------------------------------------------------------

其實,,,我覺得「愛』係冇話咩夾唔夾既,,!!!!!因為愛,,就係愛對方的任何既野,,性格,,樣子,,壞習慣,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,如果真係發現了和對方唔夾既,,就會為對方作出任何既改變!!!改變到夾為只,,,,所以跟本唔會唔夾,,,!!!!!!!!就算真係唔夾既,,,如果真係大家真心中意對方,,大家都會好開心,,,因為可以同自己最愛既人一起!!!!!!!^^"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
請不要copy到其他論壇>_<謝!!!!!!!!!

本帖最近評分記錄
  • money +10 gd!!! 2008-9-15 00:45
  • nataliehfcs +5 多謝分享 2008-9-12 22:20
  • 輝Sir +3 鼓勵!希望這篇不是轉帖吧! 2008-9-12 20:24
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

如果係真人真事的話;;
你好勁,咁都敢打出黎

呢個可能係好多人o既
'曾經'!

呢個係好典型、浪漫及帶點傷感的puppy love故事
樓主放心吧,當年紀再大的時間.......你的睇法會有新體會!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2008-9-12 20:37 發表
呢個係好典型、浪漫及帶點傷感的puppy love故事
樓主放心吧,當年紀再大的時間.......你的睇法會有新體會!!!
puppy love -----> dog love?!

唉,.,,,,,,,,,,, 傷心>_<
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

呢個唔係轉貼黎嫁>_<真係我寫的..........

發新話題
最近訪問的版塊