發新話題

【香港盃 2008】: 排隊等 007 開兩圍請食飯

拍到手都痛埋~~~~~

咁就一定要請啦
當謂勞一下 班啦啦隊

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-15 11:48 發表

EYT la...very tastie ga....
咩係eyt?

恭喜James007

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-15 21:08 發表
恭喜James007; 請食飯豐儉由人o既,  貴可'聘珍樓; 平可'牡丹樓'(McDonald)!
I love 牡丹樓 ar....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-15 23:26 發表

屍苦 ... 途兒 要坐煮家直 liness" />
Of course you can 坐煮家直la....'cause you are paying for the dinner ma....thank you very much...

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-9-15 23:36 發表
007打得咁精彩
一定要食餐好先得liness" />
you want to 坐煮家直 too?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-9-15 23:39 發表
拍到手都痛埋~~~~~
I will give you a free hand massage.....

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-15 23:47 發表
咩係eyt?
EYT = Eat Yourself Tonight....haha.....

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-15 23:51 發表
恭喜James007
thank you, thank you....but I still cannot beat you....jlamlam hing....

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-16 01:10 發表

you want to 坐煮家直 too?
你講完上一句
我唔坐喇

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-15 10:48 發表

弓起 007在香港杯勁爆甲組人, 準備榮升甲組分子
恭喜007爆咗甲組球員 , 榮升甲組....
明白什麼都總有限期

我想知007贏邊位甲組人兄多d

引用:
原帖由 44_66 於 16-9-2008 09:49 AM 發表

69余x威53564535

屍苦 險勝 , 堅野
o...............
007真係強

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-16 09:40 發表
我想知007贏邊位甲組人兄多d
余 x wai
明白什麼都總有限期

弓起,弓起^^

發新話題
最近訪問的版塊