發新話題

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

日期 : 4/105/10 (六,日)

地點 : 梅窩渡假屋 ( 有相俾大家睇下 )

費用 : 約$300 包食宿打波連4餐 (唔夠先再夾啦)

備註 : 可攜眷出席

集合時間:請看入營須知

房間分配:
.基本上一人一張床

.一 pair 的將會安排一張床

.另一間女子房及一間男子房

.若床位不足, 男的要蝕底少少做廳長

.房間衛生應該無問題
, 唔會好似長洲咁

10月4日(六)

1300 – 1400  集合 坐船 (分批進入)
1400 – 1800  取匙 準備所需品 ( 仲有踩單車 )
1800 – 2000  籃球活動 (室內場)
2000 – 2400  燒野食 (加插燒野食比賽, 內容當日公佈)
0000 – 0730  休息 / 自由活動 (唔好玩得太耐)

10月5日(日)

0730 – 0815  早餐
0815 – 0830  小休
0830 – 0930  體能訓練 (持久力 爆發力)
0930 – 1000  小休
1000 – 1145  集體遊戲活動 (聯繫隊員感情 加強彼此互助感)
1145 – 1200  收拾行裝
1200 – 1345  交匙 午膳
1400 – 1700  乒乓球訓練 (正反手拉球/推擋, 發球/接發球搶攻, 比賽技術運用)
1700 – 1800  開心乒乓玩樂 (增加隊員對乒工廠認識)
1800 – 1845  me me mor mor 又到69
1845 – 2015  晚餐 + 玩後檢討
2015             開心時光過得特別快, 又係時間講bye bye

報名 :

1. Gary
2. Gary's 絹
3. Old-cake -- Paid
4. 加菲 -- Paid
5. 羅殺 -- Paid
6. 瑤瑤 -- Paid
7. Joey -- Paid
8. Topgun -- Paid
9. Candy
10. Johnny-- Paid
11. 源
12. 源's friend
13. Moon - Paid
14. Cola
15. 諾 -- Paid
16. //RAY\\ -- Paid
17. //RAY\\ 未來大人 -- Paid
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.

Bad list (唔俾參與) :
1. 海高斯

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-16 21:55 發表
長週 .... 可吾可以 携絹 架 liness" />
我都或者携

有興趣, 但係應該羅唔到假

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

星期日,星期一,星期二, 裸假有難度。

5/10 長洲食海鮮我可以帶隊 , 不過 6-7/10 就唔得喇

The schedule is very tight wo,
even there is no sleep time ah,
Need to have the vacation on monday to take rest,

HaHa

引用:
原帖由 old-cake 於 17-9-2008 11:02 發表
The schedule is very tight wo,
even there is no sleep time ah,
Need to have the vacation on monday to take rest,

HaHa
係呀
連放4日

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 17-9-2008 10:59 發表
仲可以去海灘游水 ... 係浮水先啱
SURE
你仲可以嚇走哂啲人
我地霸哂

引用:
原帖由 44_66 於 17-9-2008 11:33 發表
應該 ok 既 .... 巡例 向有關當局申請下先 .......  有  準壇草 咖哩 坐陣 ... 應該又有不小 女 fan 屎參加喇
你攜絹架啦

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-9-17 11:25 發表

SURE
你仲可以嚇走哂啲人
我地霸哂
ROSA... GIVE ME 5

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 11:43 發表

有奸 當局 辦公 時間係 中午12點30分 , 而家尚未 辦公
開始辦公la......

引用:
原帖由 44_66 於 17-9-2008 11:43 發表

有奸 當局 辦公 時間係 中午12點30分 , 而家尚未 辦公
等你CONFIRM先落你貴人之名啦

我好想去呀...D活動咁正
....但5號要比賽呀...點算呀....

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 17-9-2008 12:30 發表
幾點打比賽呀

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 17-9-2008 12:30 發表
如果我係你會放棄打區賽囉
哈哈

區賽成日都有得
訓練營唔係成日都有得玩
況且你都羸左好幾個區賽啦

發新話題