發新話題

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-9-17 12:35 發表

如果我係你會放棄打區賽囉
哈哈

區賽成日都有得
訓練營唔係成日都有得玩
況且你都羸左好幾個區賽啦
中point

Topgun & Candy will join, cheers.

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-9-17 12:48 發表
Topgun & Candy will join, cheers.
yeah.....!! 你一定要join啦!!!

你辦事,我地放心。

你攪活動,我地全廠支持。

hi

我都好想黎, 羅假真係有難度, 唯有盡諗計.....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-17 14:24 發表
你果日會病返唔到工........

引用:
原帖由 諾沃克 於 17-9-2008 14:24 發表
你星期六收工入嚟咪得囉

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 17-9-2008 14:31 發表
如果當日要番工 ... 可以唔跟大隊,自己入黎 liness" />

按第一頁既行程表 ... 6pm 先開始有活動 liness" />

.
係呀
我預左有啲人星期六要返工
所以6點後先有集體活動
早入o既人仕請放心
當然都會有活動安排啦

非常有興趣
等我問媽媽先^^

go ar!!!

Yeah

DRAW,
我預言自己果日可能會病,
解救方法係, 要去離島吸下新鮮空氣

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-9-16 22:56 發表
5/10 長洲食海鮮我可以帶隊liness" /> , 不過 6-7/10 就唔得喇
MOONMOON
一齊黎啦, 帶相機, 影相.....

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-9-17 19:00 發表

MOONMOON
一齊黎啦, 帶相機, 影相.....
係啦...為左你改左 4-5 號......你應該得啦
不過而家唔去長洲就無海鮮食 lu.....

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-17 19:27 發表
你右晒,我右晒 ... mock 晒衫褲,mock 晒鞋
痴線啦, 人地男仔黎架, 唔會咁易MOCK衫, MOCK鞋...

聽從大家既活動後,
相信係先打兩個鍾籃球, 第二日做一個鍾體能訓練,
之後游兩個鍾頭水, 再之後打四個鍾頭乒乓波,
諗起都開心, 刺激 !!!

吓! 剛剛今日收到信 5/10 要打分齡賽, 仲要係梅窩打添. 不過 4/10 我要夜晚先可以聚合, 另外廠長打算係邊度練波, 因 5/10 體育館打區賽唔知有冇其他場可用.

回復 42# 的帖子

咁打波就冇問題啦

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-17 20:24 發表
Moon Moon :

我地 book 左【梅窩体育館】既【活動室 A & B 枱】 及【壁球場 1 & 2 號場】乒乓球枱

14:00 -18:00 (2-6pm) liness" />
有冇毛毛球??

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-9-17 20:15 發表
吓! 剛剛今日收到信 5/10 要打分齡賽, 仲要係梅窩打添. 不過 4/10 我要夜晚先可以聚合, 另外廠長打算係邊度練波, 因 5/10 體育館打區賽唔知有冇其他場可用.
都好呀, BBQ, 預埋你

發新話題