發新話題

【乒工廠】10 月 4 -5 日 乒工廠訓練營

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-2 10:34 發表
可否解釋一下,點解要否決 ~ 海高斯既參加資格 ?

否則其他網友睇到呢個 post,會以為我們 not friendly liness" />

其實我地係歡迎任何朋友參加 liness" />

.
靚姐, 海高斯係個台風黎架.....緊係叫佢唔好黎啦
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2-10-2008 10:49 發表
你好爆呀呢期

都唔知同你講咩好

引用:
原帖由 44_66 於 2-10-2008 11:58 發表

我都覺

英雄所見

三井諾突受病患困擾,
在籃球活動, 相信不能夠作出有水準表現~
史比羅殺, 得分靠你....

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-5 21:16 發表
呢個 camp 真係唔簡單 ... 兵高廠d人更加唔簡單 (個個可以參加三項鐵人賽)

多謝 ~  羅殺搞得好好 (同埋而家仲肯係搞野既人,真係好難得) & 仲有好金 (真係鐵人先可以參加)

下次真係要係出面,自己特訓 ...
JJ, 頭先香港區都橫風橫雨呀, 我把遮都吹斷左, 真係斷架, D傘骨全部斷哂, 今日仲勁過3號風球

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-5 21:16 發表
呢個 camp 真係唔簡單 ... 兵高廠d人更加唔簡單 (個個可以參加三項鐵人賽)

多謝 ~  羅殺搞得好好 (而家仲有肯搞既人,真係好難得) & 仲有好金 (真係鐵人先可以參加)

下次真係要係出面,自己特訓好先入 ...
Joey 你都做好咗多野呀, 辛苦晒呀

辛苦晒Joey......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-10-6 09:25 發表
傻 la  ... 唔洗咁客氣,我都係無特別事,搵d細藝做下 (打發時間)     ~ 早餐d餸 係阿源整

不過尋日最慘係 Johnny ... 誤中副車,被我既溜彈激中 ~ sorry

.
我吾知ge???

真係救命, 我訓左十個鍾, D元氣都仲未復原 !!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-10-6 10:10 發表
真係救命, 我訓左十個鍾, D元氣都仲未復原 !!
欏sick leave 係屋企繼續訓lor, KeKeKe
老餅第三梯隊

我一早欏左假, 剛剛飲完早茶,而家睇緊個市,

訓醒!!! 好耐未試過訓十幾個鍾喇

訓醒
周身都好攰好痛

好彩入去O個日好好天, 可以燒野食

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-10-6 14:46 發表
訓醒
周身都好攰好痛
我又冇之前踢波咁痛,可能打波多番

我大脾好痛呀
發力跑得太多..............

兩隻手都好用肌肉位

要休養一星期

籃球, 好玩. 好睇. 刺激, 一個月後攪多埸......

我雙腳仲好痛......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

發新話題