發新話題

【第一次old-cake街坊球局】: 10月1日 (星期三)9-11am 大窩口2號台(完)

我又打

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-9-22 00:47 發表
我又打liness" />liness" />
大窩口wo,荃湾wo,so far to you
係就加你個名架la
請confirm

引用:
原帖由 rmak2222 於 2008-9-22 00:41 發表
我想參加 !

Richard
welcome,

今次的球局full 左,
未留電話比我既,請send短訊比我留電話作實

下次的球局時間好快會出,
宗旨和今次一樣,未同我打過既優先

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-22 01:00 發表

大窩口wo,荃湾wo,你都咁?
係就加你個名架la
請confirm
haha i hope i can wake up la haha

cause 46 and zoe said u r valueable to play with ma

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-9-22 01:41 發表

haha i hope i can wake up la haha

cause 46 and zoe said u r valueable to play with ma
Have heard your name early before, It is nice to have you to join my ball game. anyway welcome ,
Actually we will meet each other 1st time at 9/24 night for
九龍區月賽
C U at that night and talk again.

yes ar

haha 咁我會唔會變左做同你打過的人

「下次的球局時間好快會出,
宗旨和今次一樣,未同我打過既優先

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-9-22 19:49 發表
yes ar

haha 咁我會唔會變左做同你打過的人

「下次的球局時間好快會出,
宗旨和今次一樣,未同我打過既優先」
會架,其實我想攪三次球局和未同我打過的師兄師姊,最好係荃湾葵青区,之後大家都識左喇,可以自行約局,又或者可以搵幾個人出來一齊攪一兩個固定的球局,呢樣野睇大家的意願,如果無人攪,咪自行約腳lor,大家都咁大個人啦

haha icic

那今次不會踢走我吧 haha

這個idea 都唔錯
不過時間太早
but 今次我一定過到黎haha

and 我坐73x過來的話順路嗎???

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-9-22 20:15 發表
haha icic

那今次不會踢走我吧 haha

這個idea 都唔錯
不過時間太早
but 今次我一定過到黎haha

and 我坐73x過來的話順路嗎???
你住邊架?
荃湾73x總站(荃灣(如心廣場).行去楊屋体育館吾駛5分鐘

Moneytom,
我攪錯左,今次吾係打楊屋道,係大窩口至真,73x應該經過大窩口,行3分鐘就到

haha 我住大埔

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-9-22 01:41 發表

你同46,zoe 係邊道打過呀?

46就在佐敦同大埔打過

zoe 就通常sat 都會打,在乒工廠都打過

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-9-22 20:32 發表
46就在佐敦同大埔打過

zoe 就通常sat 都會打,在乒工廠都打過
sat 係邊道打?

乒高or 歌街 or 何文田

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-9-22 20:51 發表
oh, no
what's matter

old-cake 既化骨棉掌
中者........
輕則四肢麻痺─推波落網;  
重則失足退步─拉波出界!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-9-24 16:15 發表
old-cake 既化骨棉掌
中者........
輕則四肢麻痺─推波落網;  
重則失足退步─拉波出界!
你係想講我打波冇力咋,吾駛咁大個圈wo,

奉政府諭:除三聚氰氨外,中左老餅化骨棉毒,一樣等於慢性自殺.......
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

發新話題