48 123
發新話題

【第一次old-cake街坊球局】: 10月1日 (星期三)9-11am 大窩口2號台(完)

【第一次old-cake街坊球局】: 10月1日 (星期三)9-11am 大窩口2號台(完)

【第一次old-cake街坊球局】: 10月1日 (星期三)9-11am 大窩口2號台
宗旨: 希望係区內(荃湾,葵青区)認識多些乒乓熱愛乒乓的人仕
未同我打過優先
本人的技術: 丁組尾,但set ball 一流架
費用: 搭棚
二上二落,三局二勝,贏輸都打足三局,對晒咁多個對手
我的MSN:[email protected]
old-cake

1 patrick luk
2 likwaiw
3 rmak2222
4 moneytom

參加球局的朋友請pm我留電話

如果多人參加,會繼續再攪
本帖最近評分記錄

你set波唔係一流, 係超一流 !!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

你D長膠我吾識set

[email protected] 定 live.hk?

Oldcake Hing, aren't you playing for Arsenal for the 1/10 HKTTF team tournament?

回復 5# 的帖子

007, 我知1/10 要打國慶盃,
下午1点開始, no problem la, I will be there.
早上係荃湾玩陳, 1時前一定到, A team 咁多高手,我做spare 得架喇

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-20 10:26 發表
The email address [email protected] is correct. has add you la

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-20 10:26 發表
你有興趣join??

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-20 11:10 發表
007, 我知1/10 要打國慶盃,
下午1点開始, no problem la, I will be there.
早上係荃湾玩陳, 1時前一定到, A team 咁多高手,我做spare 得架喇http://www.hkttf.com/images/smilies/default/smile.gi ...
果日個個係正選呀 ,anyway....支持你開game..!!

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-9-20 11:18 發表
我啊... 一見到係你開局就衝左入黎喇~~
我啊... 一見到係大窩口就衝返出去喇~~

mtr好近咋, 深水涉去大窩口, 13分鐘

I Go~

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-20 12:08 發表

mtr好近咋, 深水涉去大窩口, 13分鐘
But Ga Mui doesn't live in 深水涉 wor...

引用:
原帖由 skyer 於 2008-9-20 14:36 發表
I Go~
skyer, welcome,
我先放你係打過的名单內,因未同我打過會優先,如果這個表未滿,會加你進去

這個方法好似怪的,但這個球局的目的係想識的我未同佢打過的球手,互相認識,不要見怪

我黎報名先
[email protected]

引用:
原帖由 lukpatrick2001 於 2008-9-20 22:38 發表
我黎報名先
[email protected]
added

我來呀!!
加我呀唔該~~~ 但我好水架.....

引用:
原帖由 likwaiw 於 2008-9-21 02:33 發表
我來呀!!
welcome,
加左你個名,請你send你個電話比我作實

比左電話啦!!!

引用:
原帖由 likwaiw 於 2008-9-21 02:33 發表
我來呀!!
水吾水打過先知

我想參加 !

Richard

48 123
發新話題