發新話題

[兵工廠] 2008年九月份內部賽 / 9月28日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
Sorry, will not be able to join due travel abroad! enjoy!

I join.  Thanks.

回復 1# 的帖子

唔係會員,可唔可以參加呀?唔該。

咁要視乎本廠隊員參與情況,但會先安排你在後備名單上。

在此,多謝你的參與。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-23 13:29 發表
唔係會員,可唔可以參加呀?唔該。
暫時會員優先,到星期六如有空位,我會pm你,或你可先將你contact number pm比我,謝謝

Chivas join ,Thanks !!!!!

i want to join...
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

呢排狀態尚可, 希望今個禮拜有較佳表現, draw~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

為表男仕風度

男子 vs 女子 時

女子可受讓2-3分

唔知廠友認為如何?

引用:
原帖由 極道羅殺 於 25-9-2008 12:26 發表
為表男仕風度

男子 vs 女子 時

女子可受讓2-3分

唔知廠友認為如何?
OK.

讓女仔兩分都合理既,
另外想知道如果隊員小組同分,
爭出線資格係以小組總局數細分 或 以勝者為勝
方式去出線 ?
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 25-9-2008 13:12 發表
讓女仔兩分都合理既,
另外想知道如果隊員小組同分,
爭出線資格係以小組總局數細分 或 以勝者為勝
方式去出線 ?
先以勝者為勝

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-9-25 12:26 發表
為表男仕風度

男子 vs 女子 時

女子可受讓2-3分

唔知廠友認為如何?
會唔會小朋友都有分讓哩?  好似Alvin, Myron, brian1115咁

回復 39# 的帖子

咁會唔會發揮敬老精神,老人家都有得讓呢?好似我呢啲MB組,對MC或以時,可以受讓2分或以上。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-25 19:37 發表
咁會唔會發揮敬老精神,老人家都有得讓呢?好似我呢啲MB組,對MC或以時,可以受讓2分或以上。
讓old cake兩分   Die hard

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-9-25 12:26 發表
為表男仕風度

男子 vs 女子 時

女子可受讓2-3分

唔知廠友認為如何?

但係, candy, 嘉菲, 嘉靜都贏好多男仔wo,

咁啦,不如曾入過內部賽最後四強的男任,對女子可讓2 分,

引用:
原帖由 old-cake 於 25-9-2008 21:38 發表

但係, candy, 嘉菲, 嘉靜都贏好多男仔wo,
係呀
讓分唔係因為強弱問題
係風度問題

發新話題