發新話題

【Old Cake】荃灣區 - 版主

你可以找garfield呀!! 佢有個醫師不錯ga!!!

餅餅, 個日見你打初團都好地地架.
多的休息, 上下網, 游下水( 乾, 濕), 早的出返來.
We miss u

.....老餅球局無人 set 波比我地啦
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我見老餅打丙團都好勁, 保重!
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

祝OC先生早日痊癒!

保重呀 old cake 兄!!!

thanks, every brother,
其實吾算太嚴重,一早有事架la,不過呢牌打得密左D,又夜訓,打完比賽之後好累,第二日隻手吾多聽話,睇完跌打比医師話,咁咪順便休息下lor,今日返工司順使欏左18日大假休息下,吾係咁,我都吾敢係呢個時間欏大假,分分鐘放完假連份工都冇埋,
冇波打唯有玩下hifi 同睇 DVD. 平時掛着打波都好小用

網球肘, 是否會 100% 復元

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-12-5 12:20 發表
網球肘, 是否會 100% 復元
After 6 weeks, to my feeling, only 80% recover. The doctor told me that I can try to play TT again in january. Seems that it may not be 100% 復元. Tell you later for my practical experience.

thanks for your information

好慘呀,
昨晚本想為復出做準備, 換膠時整爛左我塊三十幾年的老友記(板),  

係咪拉左c......

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-20 11:17 發表
好慘呀,
昨晚本想為復出做準備, 換膠時整爛左我塊三十幾年的老友記(板),  
images/smilies/default/sad ...
唔係化. 你既命根黎架BO~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 old-cake 於 20-12-2008 11:17 發表
好慘呀,
images/smilies/default/sad ...
咁可以決心換塊 032 或者 08 喇

今朝睇下D乒乒網站,stiga clipper-cr 好似咁我打,各位有乜意見..

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-20 11:50 發表
今朝睇下D乒乒網站,stiga clipper-cr 好似咁我打,各位有乜意見..
係咪夾住紅色木果塊cr, 我有, 可以借你試下...
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-12-21 22:07 發表

係咪夾住紅色木果塊cr, 我有, 可以借你試下...
good.

天曰约左阿kwok俘032板,希望啱打,搵日試埋阿諾塊CR

試左塊032, pf4, cl-cr, 都吾係好啱,終於要做努作,整返塊舊板打着先,仲貼左塊白金,可以捱幾個月,
日本叔叔介紹我打呢塊,我都好有興趣,落埋order
http://www.rtesports.com/product.asp?id=444
大家有乜意見

發新話題