發新話題

【老餅隊球局】 ( 第一次招集 ) 10/10 星期五 北河街 (完)

引用:
原帖由 dickyho230 於 2008-10-2 00:43 發表
算命的...還有天機洩露嗎  ?  
代feideepking大師 答: 個市短期會有波動, 少掂為妙(廢話)

Mc 組bartender 報到 ,有局及其他活動,預我呀。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-3 09:08 發表
好高興有咁多人喺呢個餅局報到。不過好奇怪有咁多MC組(或更加細)嘅兄弟報到。我又唔係話唔歡迎,不過MC組正值壯年,正是花樣年華,竟然要加入餅局,係咪有點兒那個呢!
成市人早熟早殘ma!!!
加上香港最光輝0既八九十年代正值mc組 的十零廿歲, wet得多到 三張中已經回塘啦

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-5 19:15 發表

大家都覺得八、九十年代係香港最光輝嘅日子?我都好懷念嗰段日子呀!大家嗰時做緊咩呀?睇嚟聚會當日少不免大想當年!
當年...........0既老蘭好玩好多, 冇咁重遊客色彩,起馬萬勝節唔會實施人流管制先啦

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-5 19:09 發表

Bartender, u look like 22!
THANKS MR. KING

咁都比你發現? 係喎,出面重有22係街數未清,

八十年代初未夠秤, 我入行( 去浦)始於 八十年代尾廣東道 canton

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-5 19:28 發表

... ... but too many people dead in 1999
記得喎晚收工唱k唱到天光, 以前D CALL 機好雞收唔到call, 返到屋企先知大劑,嚇到呀媽

發新話題